Lik me je ubio i nije hteo da napusti vozilo.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ok ubili su te ali ne moras tako da se ponasas tako nekulturno sutiram u lice izbacujem iz vozila,jel se tako ponasa bolnicar koji treba da bude pre svega kulturan prema ljudima ali ti ocigledno to nisiLik me je ubio i nije hteo da napusti vozilo.
Momak je prije svega sto puta rekao da izadje iz vozila uostalom nemaju sta da traze u vozilu hitne pomoci em da ubijaju bolnicara sta god da se desilo zato postoji da se prijavi high komandi bolnice ukoliko smatras da je netko nekulturan i tako dalje, LP!Ok ubili su te ali ne moras tako da se ponasas tako nekulturno sutiram u lice izbacujem iz vozila,jel se tako ponasa bolnicar koji treba da bude pre svega kulturan prema ljudima ali ti ocigledno to nisi
Ispravio sam format.Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Naslov žalbe je u neispravnom formatu
- Imate 12 sati da ispravite ove greške
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Naslov žalbe je u neispravnom formatu
- Imate 12 sati da ispravite ove greške
Nisam rekao samaram nego sutam.Zasto ovo stavljas kad si ti prvo rekao samaram lice tako da ti kao bolnicar napadas civila
isto ti je sutam u lice zbog samoodbrane te porokaoNisam rekao samaram nego sutam.
Odlucit ce admin ne tiTi kao ems ces dobiti otkaz zbog toga sto si tako agresivan
Nemoj mnogo da si umisljas, neces ti da odlucujes ko ce da dobije otkaz vec adminiTi kao ems ces dobiti otkaz zbog toga sto si tako agresivan