Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996
Players nickname
Teo_Dinero
Suspect ID
25216
Date of violation
Oct 8, 2022
Time of violation
16:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=vP5-3pNQ250

Lovro Balboa

Player
Player
Kao sto se vidi na POV lik nema pancir. Hitan je 2x 53 i 1x 64. i nije umro. Te se heal nije stigao jer se vidi da je ispiko svake sekunde i pucao uz to... Ovaj igrac je vec prije bio banovan na svom main account ID 16688

sabanvenganza

Player
Player
ja sam pancir imao nek provere lepo admini,zbog zenskok karakter i obleke se ne vidi vagos pancir

sabanvenganza

Player
Player
Cekamo admina da pogleda zalbu pa cemo videt. Mislim nije kao da si na mainu pao pc check
vi cela hydra ste bolesni druze vama treba psihijatrisku podrsku da se lecite kompletno cela familija to sto vi imate drugare u administraciju i slicno ja to nemam a i ne treba mi boli mekurac ako sam pao na pc check ja znam da nemam i cit i to je to boli me kurac sta mislish ti i cela jebena hydra na kurac mi se popela imate po 30 godina igrate jos grandrp spavate umesto deca da radite

laaaaaaaaaaaaaaaal

Player
Player
vi cela hydra ste bolesni druze vama treba psihijatrisku podrsku da se lecite kompletno cela familija to sto vi imate drugare u administraciju i slicno ja to nemam a i ne treba mi boli mekurac ako sam pao na pc check ja znam da nemam i cit i to je to boli me kurac sta mislish ti i cela jebena hydra na kurac mi se popela imate po 30 godina igrate jos grandrp spavate umesto deca da radite
Tako ja mogu reci da ste vi svi makedonci bolesni

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza za bilo kakav nedozvoljen softver. Sa druge strane vi cete dobiti kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom