Da ti pojasnim prvo nesto veoma poucno po tebe jer vidim da nisi skapirao igricu uopste a pravis se prepametan pa ja ovako glup moram da te ucim, greota. Igras igricu GTA V na Roleplay serveru, ali Roleplay serveru. Postoje i Deathmatch serveri i jos mnogo raznoraznih modova servera. Roleplay ti je simulacija pravog zivota u pomenutoj igrici i kao sto u pravom zivotu ne mozes sve i svasta i ogranicava te zivot, u nekim situacijama dobijas u nekim gubis zato i u Roleplay-u postoje pravila koja moraju da se postuju kao sto su FearRP, RDM, RPS i mnoga ostala koja vi pojedinci uopste ne postujete jer znate da necete stvarno ni biti ranjeni ni ne daj boze umreti. Kazes IC problem, da se vratimo na temu, jeste IC problem ali u Roleplay situaciji u kojoj vidis vise od 5,6,7 osoba u datom trenutku na istom mestu i sa saznanjem da je to jedna velika porodica koja zivi tu, ne znajuci koliko je jaka u datom trenutku ti i tvoj drug ulazite u dvoriste iste i pokusavate nesto noseci oruzije i preteci clanovima te porodice. Krsite FearRP ili ti strah za sopstveni zivot nemate ni u jednom trenutku jer smo mnogo brojniji i ne znate sta nosimo kod sebe od oruzija ulazite bez ikakvog straha i nakon naseg upozorenja vama kako ne bi doslo do problema nastavljate umesto da isti zahtev ispostujete i napustite nase dvoriste samim tim i ne prekrsite pravilo FearRP jer smo mi mogli da se povucemo i pobijemo vas veoma lako. Dakle FearRP nije dozvoljen da ako imas oruzije mozes na 10 coveka sam jer oni nemaju oruzije, vec moras razmisliti sta ce se desiti ako se oni povuku pa izvucu oruzije i ubiju vas nakon toga.
Zakljucak: Prekrsen FearRP.
Da jeste. Vasa kuca jeste pored nase ali mi nikad nismo u vase dvoriste krocili bez preke potrebe, sta vise ne ulazimo kao vi nama i ne pravimo vam probleme i da dodje do toga da trebamo ili moramo mi cemo postovati sva data pravila roleplay-a i tako cemo i odigrati odredjenu roleplay situaciju u kojoj se nadjemo za razliku od vas gde nam vasi ljudi krseci konstantno pravila ulaze i prave probleme bez ikakvog razloga.
To ne menja cinjenicu da ako vidis preko pet, sest ili sedam ne znam koliko ljudi u datom trenutku na istom mestu ti ne treba da postujes fearrp. FearRP se postuje cim se udje na server i to je jedno od glavnih pravila ispred svih, to sto mi nismo imali oruzije u rukama tog trenutka a izneli smo vam nase zahteve po roleplay-u kako bi bio lepsi i zanimljiviji roleplay ne daje tebi za pravo da glumis supermena jer ne znas sta ko moze u drugom trenutku izvuci i time te raniti ili upucati i opet ukazuje na to da vi uopste ne postujete pravilo FearRP a sam cin otvaranja paljbe i ulaska u okrsaj sa nama samo potvrdjuje da krsite pravilo zvano RPS da ti pojasnim RPS ili ti roleplay superman je pravilo koje po nazivu samo kaze glumite supermene i mislite da ste nedodirljivi i najjaci te vam niko nista ne moze...
E pa dragi moj
Matke Magluta niste nedodirljivi i niste najjaci, naucite pravila i postujte ista kako bi i vama a i svima ostalima bilo lepse utroseno vreme na serveru i u igrici i necete imati ovakvih problema, do tada sve dok ne znate pravila i ponasate se ovako kako se ponasate samo kvarite uzitak ljudima koji postuju pravila i uzivaju igrajuci se dok imaju slobodnog vremena.
Peace!