Pravilo GZ-one je mesto gde su zabranjene sve kriminalne radnje.
POV na:1:10
POV na:1:10
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!IspravljenoPre nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Imate rok 3h
Razumem al nije mi radio mic u tom momentu i jesam gasio jer mi se ucino tada da mi neko prica i nisam ga primetio na prvu tek posle sam video da je taj pored mene i izasao na sa menija pijace pretrazio me bez ikakvog razloga..A da ne bude da sam ga namestijo a to je nemoguce jer nisam ukljucivao slovo N za pričanje..Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zamolicu Vas da dostavite POV sa svim slojevima zvuka. (U pozadini se cuje paljenje/gasenje talka na discordu)
- Imate rok 12h.
nema warn za gospodina aj idi placiRazumem al nije mi radio mic u tom momentu i jesam gasio jer mi se ucino tada da mi neko prica i nisam ga primetio na prvu tek posle sam video da je taj pored mene i izasao na sa menija pijace pretrazio me bez ikakvog razloga..A da ne bude da sam ga namestijo a to je nemoguce jer nisam ukljucivao slovo N za pričanje..
za tebe ce uvek biti materijala,pitanje je samo trenutkanema warn za gospodina aj idi placi
disrispektnema warn za gospodina aj idi placi
nece od danas neces napraviti ni jedan materijal od ovog momenta neces snimiti ni jedan moj prekrsaj jer ih nece bitiza tebe ce uvek biti materijala,pitanje je samo trenutka
smesan sinece od danas neces napraviti ni jedan materijal od ovog momenta neces snimiti ni jedan moj prekrsaj jer ih nece biti
kacite 3 zalbe sve odbijene placiteee