Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6937
Players nickname
Tom Henkins
Administrators nickname
Nikola Gojkovic
Date
Oct 9, 2022
Time
19:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/211995/

Tom Henkins

Player
Player
Da odmah napomenem da nije nikakav hejt ili slicno prema Nikoli,samo jednostavno mislim da je donio pogresnu i nekako blagu odluku sto se tice moje zalbe.
U videu se vidi mnogo,sta je sve receno kakve gadosti i kakvo vredjanje mene ,od strane igraca da bi ga Nikola kaznio samo za MG,cak sta vise spominjala se i administracija i svasta nesto sto mislim da uopste nije uredu za tako blagu kaznu ocekujem od Muje,Abrahama,Ivkeza, da kazne igraca na nacin na koji treba da bude kaznjen,mozda je Nikola u datom trenutku bio premoren ili nesto drugo pa nije ispravno postupio.I nije mi namjera da ispadne nesto da imam protiv Nikole uopste i ne zelim da nabijam. Nekome warn i slicno samo zelim da se prema ovakvim igracima daje kazne kakve zasluzuju jer nije nikako uredu da se ovakve stvari govore i da ovaj server kvare i unistavaju igraci poput doticnog/doticne.Hvala vam puno veliki pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom