Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3293
Players nickname
Carlo_Colucci
Administrators nickname
Luka_Immortal
Date
Oct 9, 2022
Time
19:55
Proofs
Postavit ce tuzeni admin, posto on ima...

Neloe33

Player
Player
Ovako, da skratim pricu i svedem sve na minimalno

Ja sam se vozio kroz grad prema BM, i dolazim tamo zbog povecanog broja vozila i ljudi meni se teksture nisu ucitale, i prolazim i odjednom vidim da sam udario grupu likova, i pitam ih zasto su stajali na sredini puta, i krenuo sam im se izvinuti gdje je mene lik ubio bez ikakvog brojanja, bez iceg znac i u BM zoni, i ja sam drzao normalno slovo N dok sam im to govorio, i ubio me je i mozda 1-2 sekunda dok nisam i ja primijetio nisam pustio slovo, znaci niti jednu ruznu rijec im nisam rekao, gdje je "lafo admin" Luka specao i mene iste sekunde poslao u Jail za PG 2 sata, uredu, slao sam 2 tiketa, gdje se nije htio da pojavi niti odgovori, dosao je na 3 cini mi se gdje mi je on odmah odgovorio bahato, i odma krenuo mene da napada gdje mi je digao zivce, jer on meni prosipa silu, i prebahato se ponasa, ja sam mu trazi dokaz na ono sto je on rekao:" DA SAM DRZAO N VISE OD 3 SEKUNDE" i tu sam ja naravno krenuo da se branim i njemu rekao da laze kao sto i jest slagao, i onda sam naravno ja rekao da bi trebao da zatvori i PFCE TATKO(ID 25893) jer me je ubio bez razloga, u BM zoni, nit je brojao 5 sekundi niti bilo sta, ja nisam imao losu namjeru ali ovako se situacija namjestila meni... I ja sam rekao sto i sad stojim igraci ne zavise od servera, vec server od igraca gdje je on meni dao BAN 7 dana, zelim znaci i te dokaze da prilozi sve, i video gdje sam ja pricao vise od 3 sekunde nakon sto sam umro, i stvarno ne mogu vise ovih bahatih administratora koji zele da nadmecu i prave zlobu nad igracima...

Znaci administrator Luka je prekrsio vise od 5 pravila, pored toga se ponasao bahato prema meni jer sam se ja borio za sebe, i mene banao... Stvarno sramota za kompletnu zajednicu ko je sve u administraciji...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom