Zalim se vec ne znam koji put na warn i Ivkezz nikako da mi prihvati zalbe. Zelim da mi skinu samo jedan warn jer cekam vec 2 meseca da mi warnovi isteknu da nemam zelju za igru ne bih dolazio i zalio se ovolikop uta na forumu ja samo zelim da mi se skine warn da bi mogao da rpa i da udjem u neku organizaciju molio sam ivkeza i sve ali nikako ne pomaze.Kada je meni Diablo dao warn slucajno nisam hteo da se zalim pa sam lepo sacekao da prodje warn iako je taj warn bio slucajno dodeljen ali sam pricutao nisam hteo nsita reci ali sam se posle toga opet zalio na jos jedan warn koji mi je dodeljen slucajno pa mi ni to nisu prihvatili i tako sve se vrti 2 meseca u krug ja ne mogu 2 meseca da imam svoj rp i da se zabavljam ne znam zasto se ovo desava i sto nece administracija da mi skine warn. Kada mi je dodeljen slucajno warn ja nisam hteo nista da uradim povodom toga svi pravimo greska pa sam pustio to ali sada kad sam j napravio gresku meni admin ne zeli da skine warn ne znam sto iako zelim da ispostujem svakog . I jos samo da kazem meni istice warn za 1 dan ali imam 2 warn pa tako da ako budem imao sanse da mi vi prihvatite ovu zalbu zeleo bih da mi skinete onaj drugi warn a ne ovaj sto imam jos 1 dan nego taj 2 od 7 dana.
Eto ako je moguce zeleo bih da skinemo taj moj warn jer bih voleo da nemam warn...
Hvala na razumevanju
Steven Jager.
Eto ako je moguce zeleo bih da skinemo taj moj warn jer bih voleo da nemam warn...
Hvala na razumevanju
Steven Jager.