Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25618
Players nickname
Milovan Garcia
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 7, 2022
Time of violation
19:47
Proofs
https://youtu.be/g66g-_3JkME

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
60 dana za streamsnipe? HAHHAAHHA koji pokusaji da se ukloni zalba 🤣
Ja ne znam sto pisete vi koji 2 pravila ne znate , znate da napravite acc na forum i samo da lajkujete zalbe kad neko od vasih okaci , cutite i igrajte i ne tripujte da ste nesto na serveru i da server od vas zavisi , a i to sto kazes da je mudja doveo 90% ljudi , to mu ne daje za pravo da krsi pravila servera , isto kao ni ti. Kad bi video Mazhor ovu zalbu mnogo bi se lepo proveo!

Milovan Strazburski

Player
Player
Ja ne znam sto pisete vi koji 2 pravila ne znate , znate da napravite acc na forum i samo da lajkujete zalbe kad neko od vasih okaci , cutite i igrajte i ne tripujte da ste nesto na serveru i da server od vas zavisi , a i to sto kazes da je mudja doveo 90% ljudi , to mu ne daje za pravo da krsi pravila servera , isto kao ni ti. Kad bi video Mazhor ovu zalbu mnogo bi se lepo proveo!
Ja nisam ni jedno pravilo prekrsio a ako si dovoljno upucen Mudja ima pun imunitet oko krsenja pravila kao i Serbian
i Gbros

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
A za to pravilo ces da vidis da li si prekrsio ili ne , ti si prvi koji koristi neciji strim kao pov , van pameti. Ne pravi se pametan , dobices 60 dana i to je to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom