By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja ne znam sto pisete vi koji 2 pravila ne znate , znate da napravite acc na forum i samo da lajkujete zalbe kad neko od vasih okaci , cutite i igrajte i ne tripujte da ste nesto na serveru i da server od vas zavisi , a i to sto kazes da je mudja doveo 90% ljudi , to mu ne daje za pravo da krsi pravila servera , isto kao ni ti. Kad bi video Mazhor ovu zalbu mnogo bi se lepo proveo!60 dana za streamsnipe? HAHHAAHHA koji pokusaji da se ukloni zalba![]()
Ja nisam ni jedno pravilo prekrsio a ako si dovoljno upucen Mudja ima pun imunitet oko krsenja pravila kao i SerbianJa ne znam sto pisete vi koji 2 pravila ne znate , znate da napravite acc na forum i samo da lajkujete zalbe kad neko od vasih okaci , cutite i igrajte i ne tripujte da ste nesto na serveru i da server od vas zavisi , a i to sto kazes da je mudja doveo 90% ljudi , to mu ne daje za pravo da krsi pravila servera , isto kao ni ti. Kad bi video Mazhor ovu zalbu mnogo bi se lepo proveo!
Ko ti to kaze?Ja nisam ni jedno pravilo prekrsio a ako si dovoljno upucen Mudja ima pun imunitet oko krsenja pravila kao i Serbian
i Gbros
Mudja , CaleKo ti to kaze?
offTopA za to pravilo ces da vidis da li si prekrsio ili ne , ti si prvi koji koristi neciji strim kao pov , van pameti. Ne pravi se pametan , dobices 60 dana i to je to.
popusimi23828 je njegov id