By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja ne znam sto pisete vi koji 2 pravila ne znate , znate da napravite acc na forum i samo da lajkujete zalbe kad neko od vasih okaci , cutite i igrajte i ne tripujte da ste nesto na serveru i da server od vas zavisi , a i to sto kazes da je mudja doveo 90% ljudi , to mu ne daje za pravo da krsi pravila servera , isto kao ni ti. Kad bi video Mazhor ovu zalbu mnogo bi se lepo proveo!60 dana za streamsnipe? HAHHAAHHA koji pokusaji da se ukloni zalba
Ja nisam ni jedno pravilo prekrsio a ako si dovoljno upucen Mudja ima pun imunitet oko krsenja pravila kao i SerbianJa ne znam sto pisete vi koji 2 pravila ne znate , znate da napravite acc na forum i samo da lajkujete zalbe kad neko od vasih okaci , cutite i igrajte i ne tripujte da ste nesto na serveru i da server od vas zavisi , a i to sto kazes da je mudja doveo 90% ljudi , to mu ne daje za pravo da krsi pravila servera , isto kao ni ti. Kad bi video Mazhor ovu zalbu mnogo bi se lepo proveo!
Ko ti to kaze?Ja nisam ni jedno pravilo prekrsio a ako si dovoljno upucen Mudja ima pun imunitet oko krsenja pravila kao i Serbian
i Gbros
Mudja , CaleKo ti to kaze?
offTopA za to pravilo ces da vidis da li si prekrsio ili ne , ti si prvi koji koristi neciji strim kao pov , van pameti. Ne pravi se pametan , dobices 60 dana i to je to.
popusimi23828 je njegov id