Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
995
Players nickname
Pancho Vanila
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 14, 2022
Time of violation
22:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_vM3KTEI9DM

Pancho Vanila

Player
Player
Njih par ulazi u nase porodicno dvoriste iako vidi da nas je duplo vise od njih unutar njega, pokusavajuci da ukradu panele bez ikakvog zahteva otvaraju paljbu i pucaju po nama cime krse pravilo fearrp, a zatim GP 6.15 (pucaju sa ulice nas koji stojimo unutar dvorista) da bi na kraju prekrsili pravilo GP 3.1 moglo bi se reci na nacionalnoj osnovi.

Fasa

Player
Player
Najjači ovaj mutavko dve reči ne može da prespoji stavio mikrofon u usta

Carlo LostHer

Purger Kuiz
Player
sakal_niger.jpg

Matke Magluta

Player
Player
Imali smo ic razlog paneli su bili gotovi tad, plan je bio prvo mi ulecemo pa ako nas pobijete ulazi druga ekipa i spasava nas kao sto je bilo. Kako smo usli vasi ljudi su prvi pucali na nas bez ikakvog odbrojavanja kao sto se vidi na povu. Dosli smo do panela i cak smo vam dali 5 sec da se odmaknete od njih i onda je dosao nakon odbrojavanja onaj 14k id na kog smo poceli da pucamo jer je prisao sa puskom i nije se pomerio, tacnije nije ispostovao nase zahteve, prijatno.

Matke Magluta

Player
Player
Takodje Mone Shuxna banovani radi NRL jer se na povu kod panca vidi da je on ubijen a u fam chatu nakon sto je ubijen se seca da ga je regroup napao tacnije Matke Gutac, i mg i nlr, eto sta vi pisete mgeri

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da odbijem ovu zalbu.
  • Nedovoljno dokaza.
  • ID 995 ce biti kaznjen za G.P. 6.15
ZATVORENO

LakiReyli

Player
Player
Njih par ulazi u nase porodicno dvoriste iako vidi da nas je duplo vise od njih unutar njega, pokusavajuci da ukradu panele bez ikakvog zahteva otvaraju paljbu i pucaju po nama cime krse pravilo fearrp, a zatim GP 6.15 (pucaju sa ulice nas koji stojimo unutar dvorista) da bi na kraju prekrsili pravilo GP 3.1 moglo bi se reci na nacionalnoj osnovi.
tih 8m dodjes meni

Nini Car

He falls for his brother
Player
E moji vi pozdravlja vas moj prijatelj Šmajser i zeli dobrodoslicu u susjedstvo strave i straha drhtaja u kostima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom