Ja nigde nisam cuo uslove vase niti odbrojavanje.
Ako je recenica: "Krademo panele ajde, pusite mi k**ac ajde." tvoje odbrojavanje koje odobrava da ti sam sa puskom u ruci uletis medju 5 i vise ljudi i tada krenes sa odbrojavanjem onda si stvarno supermen, za tebe FearRP ne postoji, ti mozes krsiti RPS, FearRP i sve ostalo, izvini stvarno ali nisam te prepoznao u plavom odelu, znam da supermeni nose crveno plavo!
Metak koji je uleteo ka tebi dok si trcao je ispaljeni hitac tvog coveka koji puca naseg lika na kapiji tako da si i tu pobrkao loncice i ocigledno dobio krila da letis i glumis supermena.
Nemas biografiju koja ti to dozvoljava, nemas prava da krsis pravila kao sto ni ja niti bilo ko drugi nema, nemas pravo da sa tri lica iz tvoje porodice udjes u kosnicu pcela misleci da te nece ubosti, nemas niti ne znas da postujes pravila, mislis da si nedodirljiv i to je tvoj problem a iz tog tvog problema nastaje problem igracima koji postuju pravila i ne prave probleme drugima. U tome je razlika izmedju nas.
PS. Hoces da prenesem Panci da dodje na vas discord da ga jos malo molite da povuce zalbu kao sto ste sinoc ili da okacimo kako ga ingame zoves na telefon i molis da je povucemo i zoves ga da udje na discord a onda kada on kaze da nece nerviras se i grickas nokte? Ups, da li sam to smeo reci ili je i to neko krsenje pravila, ingame zvati coveka da bi ga molio da udje na discord i povuce zalbu.
Okacicemo i to ako ima potrebe, nije frka imamo vremena mi da kacimo i nemamo cega da se plasimo, samo zelimo da uklonimo ljude koji nam ne dozvoljavaju da se igramo u slobodnom vremenu da pravimo ROLEPLAY, glumimo izmisljenog karaktera koji postuje pravila!