Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MASS RULE BREAK I Porodica Regroup

Status
Not open for further replies.
Your ID
14515
Players nickname
Malcolm Marshal
Suspect ID
11156, 5179, 115
Date of violation
Oct 15, 2022
Time of violation
22:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DjifBydiA6I

MarshalOG

Player
Player
Prilikom dolaska u porodicu kucu uocavam kako tri auta porodice Regroup kruze oko dvorista, ulaze i zadirkuju ljude unutar njega a zatim staju, izlaze iz auta i ulaze u porodicno dvoriste nase kuce. ID 11156, ID 5179, ID 115 sa oruzijem i bez ikakvog povoda ili upozorenja ulaze u dvoriste kuce te nakon toga otvaraju paljbu na mene i ubijaju me, otvaraju paljbu i na moje ljude iz porodice bez ikakvog upozorenja (Odbrojavanja, uslova), ne obazirajuci se na to da da krse FearRP, RDM, RPS i GP 6.15 jer je u datom momentu nas mnogo vise od njih sa oruzijem u dvoristu i rekli smo im da napuste dvoriste sa upozorenjem, odbrojano im je 5 sekundi i receno da izadju od strane mene i drugih clanova kada god su usli u nase porodicno dvoriste dok ja nisam bio tu.

MarshalOG

Player
Player
Matke Magluta
Nisam znao da imamo supermen organizacije na serveru, dajte smislite nesto zanimljivije kada vidite da nas je vise popricajte sa nama, poklonicemo vam jedno 10 baterija ako vam toliko trebaju, imamo ih previse. Prve komsije a supermeni, gde mogu ja da se uclanim komso, treba li biografija da se pise kako mogu sa kasikom na bager, da li postoje neka pravila ili kako za koga...ili ma mozemo i nas 3, 4 na celu porodicu?
Momci, vi ste failfamily jednostavno, resice administracija.
No stress, peace!

Last edited:

Zare Gold

Player
Player
Matke Magluta
Nisam znao da imamo supermen organizacije na serveru, dajte smislite nesto zanimljivije kada vidite da nas je vise popricajte sa nama, poklonicemo vam jedno 10 baterija ako vam toliko trebaju, imamo ih previse. Prve komsije a supermeni, gde mogu ja da se uclanim komso, treba li biografija da se pise kako mogu sa kasikom na bager, da li postoje neka pravila ili kako za koga...ili ma mozemo i nas 3, 4 na celu porodicu?
No stress, peace!
Svaka ti ka Njegoseva brateu

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player

Matke Magluta

Player
Player
Matke Magluta
No stress, peace!
e ne seri pobijeni ste svi, ostali su kasnije usli sta je tu problem?

Matke Magluta

Player
Player
Matke Magluta
No stress, peace!
zato si i banovan na 30 dana zato sto si u pravu i zato sto mnogo znas

MarshalOG

Player
Player
Ja nigde nisam cuo uslove vase niti odbrojavanje.
Ako je recenica: "Krademo panele ajde, pusite mi k**ac ajde." tvoje odbrojavanje koje odobrava da ti sam sa puskom u ruci uletis medju 5 i vise ljudi i tada krenes sa odbrojavanjem onda si stvarno supermen, za tebe FearRP ne postoji, ti mozes krsiti RPS, FearRP i sve ostalo, izvini stvarno ali nisam te prepoznao u plavom odelu, znam da supermeni nose crveno plavo!

Metak koji je uleteo ka tebi dok si trcao je ispaljeni hitac tvog coveka koji puca naseg lika na kapiji tako da si i tu pobrkao loncice i ocigledno dobio krila da letis i glumis supermena.
Nemas biografiju koja ti to dozvoljava, nemas prava da krsis pravila kao sto ni ja niti bilo ko drugi nema, nemas pravo da sa tri lica iz tvoje porodice udjes u kosnicu pcela misleci da te nece ubosti, nemas niti ne znas da postujes pravila, mislis da si nedodirljiv i to je tvoj problem a iz tog tvog problema nastaje problem igracima koji postuju pravila i ne prave probleme drugima. U tome je razlika izmedju nas.

PS. Hoces da prenesem Panci da dodje na vas discord da ga jos malo molite da povuce zalbu kao sto ste sinoc ili da okacimo kako ga ingame zoves na telefon i molis da je povucemo i zoves ga da udje na discord a onda kada on kaze da nece nerviras se i grickas nokte? Ups, da li sam to smeo reci ili je i to neko krsenje pravila, ingame zvati coveka da bi ga molio da udje na discord i povuce zalbu.
Okacicemo i to ako ima potrebe, nije frka imamo vremena mi da kacimo i nemamo cega da se plasimo, samo zelimo da uklonimo ljude koji nam ne dozvoljavaju da se igramo u slobodnom vremenu da pravimo ROLEPLAY, glumimo izmisljenog karaktera koji postuje pravila!

Matke Magluta

Player
Player
Ja nigde nisam cuo uslove vase niti odbrojavanje.
Ako je recenica: "Krademo panele ajde, pusite mi k**ac ajde." tvoje odbrojavanje koje odobrava da ti sam sa puskom u ruci uletis medju 5 i vise ljudi i tada krenes sa odbrojavanjem onda si stvarno supermen, za tebe FearRP ne postoji, ti mozes krsiti RPS, FearRP i sve ostalo, izvini stvarno ali nisam te prepoznao u plavom odelu, znam da supermeni nose crveno plavo!

Metak koji je uleteo ka tebi dok si trcao je ispaljeni hitac tvog coveka koji puca naseg lika na kapiji tako da si i tu pobrkao loncice i ocigledno dobio krila da letis i glumis supermena.
Nemas biografiju koja ti to dozvoljava, nemas prava da krsis pravila kao sto ni ja niti bilo ko drugi nema, nemas pravo da sa tri lica iz tvoje porodice udjes u kosnicu pcela misleci da te nece ubosti, nemas niti ne znas da postujes pravila, mislis da si nedodirljiv i to je tvoj problem a iz tog tvog problema nastaje problem igracima koji postuju pravila i ne prave probleme drugima. U tome je razlika izmedju nas.

PS. Hoces da prenesem Panci da dodje na vas discord da ga jos malo molite da povuce zalbu kao sto ste sinoc ili da okacimo kako ga ingame zoves na telefon i molis da je povucemo i zoves ga da udje na discord a onda kada on kaze da nece nerviras se i grickas nokte? Ups, da li sam to smeo reci ili je i to neko krsenje pravila, ingame zvati coveka da bi ga molio da udje na discord i povuce zalbu.
Okacicemo i to ako ima potrebe, nije frka imamo vremena mi da kacimo i nemamo cega da se plasimo, samo zelimo da uklonimo ljude koji nam ne dozvoljavaju da se igramo u slobodnom vremenu da pravimo ROLEPLAY, glumimo izmisljenog karaktera koji postuje pravila!
rekao sam ti ne seri bili smo djuni i ja, i ispred jos 5 njih

MarshalOG

Player
Player
rekao sam ti ne seri bili smo djuni i ja, i ispred jos 5 njih
Onda video dokaz iznad na kome se vidite svi vi navedeni laze da ste bili trojica, kako je to moguce?
Ti sa pancirom ID 11156, Igrac sa crnim sesirom poput slamenog i kratkim pantalonama ID 115, i igrac sa crvenim pantalonama ID 5179 unutar dvorista i cetvrti vas stoji van dvorista na kapiju i puca u nas dok vi unutar dvorista pucate po nama, eto vas 4 na nas duplo vise od vas u datom trenutku u dvoristu.

Jel ti zao sto ne mozes da se operes Matke Magluta ?
ZAMOLIO BIH ADMINISTRACIJU DA RESI ZALBU STO JE PRE MOGUCE ILI DA JE BAR LOCK-A KAKO NE BI CITALI VISE IZLIVE GLUPOSTI I UZALUDNE POKUSAJE PRANJA SEBE NAKON PREKRSENOG NIZA PRAVILA, SVE IMATE U POV-u.
HVALA!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom