Lik prima preko 100+ dmg izracunao sam i ne pada. Usporite video sami cete videti.
Sigurno ima dobru gejmersku stolicu.
Sigurno ima dobru gejmersku stolicu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jeste izgledalo mi je tako kako sto je na povu samo sto sad sam maknuo sve modove i iskr bolje je bez modoveAko na tvom ekranu izgleda slika kao na ovom POV-u onda ti se ja divim kako vidis igrace..
Ti si bio vec na crvenom one hit ili ti mrtav i poslije toga primaš još dmg i ne padaš objasni kako to? A cak mi se video cini editovan jer mi nekako pre jako izgleda ovaj drug effect previše boja. Moze biti reshade al opet. Covjek one hit prima dmg i ne pada.
cisti cheat
ko je tebe ista pitaoTi si bio vec na crvenom one hit ili ti mrtav i poslije toga primaš još dmg i ne padaš objasni kako to? A cak mi se video cini editovan jer mi nekako pre jako izgleda ovaj drug effect previše boja. Moze biti reshade al opet. Covjek one hit prima dmg i ne pada.
nek pogledaju ja video nisam edito a hit sto nije se vazio poslednji neznamOvaj tvoj video ne pokazuje nista, Sabane, bukvalno se lepo vidi na Johnny-evom POV-u da te je hitao 100+, cak i da je droga u pitanju, dmg ostaje isti, dilao ti je vise no sto je potrebno da ubijes coveka, video je editan i plus ne primas zadnji hitac kada te je hitao.
Zamolio bih admine da pogledaju oba POV-a i zapaze na poslednjem hitu kako covek nije pao
Izvinjavam se sto pisem, pozdrav.
da bre i ja tako mislimcisti cheat
i meni tako izgleda igrica od resheda jel ako imas reshade i drogu onda tako izglieda igrica to je technicolor2 + vibrance sad cete videti kako to izgleda sa i bez sada ticulica jones da vas ne cujem I plus cela vendetta i gold ne koriste reshade jel su bez rukice tako da bezruke ali iskreno recite dali ste ikada videli nekoga iz vendete/gold da turfa onako konstantno i da ima dobar stats ne tako sam i mislioAko na tvom ekranu izgleda slika kao na ovom POV-u onda ti se ja divim kako vidis igrace..
evo ti sa i bez vibrance i technicolor 2 tako da nemojte da se pravite pametni svi vii meni tako izgleda igrica od resheda jel ako imas reshade i drogu onda tako izglieda igrica to je technicolor2 + vibrance sad cete videti kako to izgleda sa i bez