Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53
Players nickname
Johnny_Lahanta
Suspect ID
13534
Date of violation
Oct 17, 2022
Time of violation
01:57
Proofs
https://youtu.be/FTb4DXCFarA

Miljan Angel

From Serbia
Player
i meni tako izgleda igrica od resheda jel ako imas reshade i drogu onda tako izglieda igrica to je technicolor2 + vibrance sad cete videti kako to izgleda sa i bez sada ticulica jones da vas ne cujem :D I plus cela vendetta i gold ne koriste reshade jel su bez rukice tako da bezruke ali iskreno recite dali ste ikada videli nekoga iz vendete/gold da turfa onako konstantno i da ima dobar stats ne tako sam i mislio
Daj molim te cuti... Toliko me je sramota tvojih reci da nemam sta da ti odgovorim... Samo ti budi prohand, uzivaj :*

Matke Magluta

Player
Player
Droga te samo hila odjednom ne vraca HP.. Nema HP recovery o cemu ti pricas druze?
ima, ubacili su to skoro ako si nadrogiran, i kada te hila full hp onda ako primas damage hiluje te polako do pola a koks ceo ponovo ja mislim

Johnny_Lahantaestamuloca

Slusaj staroga al ne idi po njega.
Leader of unofficial org
i meni tako izgleda igrica od resheda jel ako imas reshade i drogu onda tako izglieda igrica to je technicolor2 + vibrance sad cete videti kako to izgleda sa i bez sada ticulica jones da vas ne cujem :D I plus cela vendetta i gold ne koriste reshade jel su bez rukice tako da bezruke ali iskreno recite dali ste ikada videli nekoga iz vendete/gold da turfa onako konstantno i da ima dobar stats ne tako sam i mislio
Jel turf dokazuje skill? Jel skill dokazuje 5na5? Ne toliko ako se ja pitam. Poenta price da prezivis zonu gde su 100 coveka unutra. Kao trece ja bi to stavio kao nedozvoljeni redux. Jer se cisto ne vidi hp bar.. Kao sto se vidi lik dmg ne prima kad dodje na 0. kao ona zalba za p.d 1.2
Classic Trashtalkers without Skill.
Nas turf ne zanima.

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda žalbe odlučio sam je odbiti,
Igrač je kažnjen za Generalno Pravilo 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom