Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20824
Players nickname
Allen Sikter
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 18, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DIY8AegJ1f4

Allen BlueAngels

Player
Player
Sve se vidi na POV-u LSPD Nisu dosli posle sam otisao i pitao zasto nisu dosli jel to je njihov duznost, Nacelnik Policije mi je odgovorio da im je opravdeno jel radi Mudja talacka itd... odakle Nacelnik policije zna tu infromaciju ? I Talacka situacija se desila oko 0:51 ima li su vreme tacno 1h Podmornica je oko 00:00h I ID:4674 Sred rp. situacija mi kaze da pogledam discord Slika dokaz takodje jos jedan dokaz kad sam dosao i pitao zasto nisu dosli VIDEO DOKAZ Mogli su bar troje da salju na podmornicu !!!

Allen BlueAngels

Player
Player
Umesto da gledaš svoja posla, ti smestaš organizacijama warn. Btw, odakle tebi pravo da koristiš moj discord chat kao dokaz protiv nas?! Zna se kako završavaju takvi kao vi.
Pozdrav
Hahhaha Pa zato sto ne znate pravila ako je rp situacija zavrsavaj ingm...A ne da ides od oc na ic eto koliko dobro znate pravila

Last edited:

Ognjen Kartel

Player
Player
Sve se vidi na POV-u LSPD Nisu dosli posle sam otisao i pitao zasto nisu dosli jel to je njihov duznost, Nacelnik Policije mi je odgovorio da im je opravdeno jel radi Mudja talacka itd... odakle Nacelnik policije zna tu infromaciju ? I Talacka situacija se desila oko 0:51 ima li su vreme tacno 1h Podmornica je oko 00:00h I ID:4674 Sred rp. situacija mi kaze da pogledam discord Slika dokaz takodje jos jedan dokaz kad sam dosao i pitao zasto nisu dosli VIDEO DOKAZ Mogli su bar troje da salju na podmornicu !!!
na video dokazu se ne cujes pod jedan. Kao drugo ja ne znam kakv si ti to bolnicar da snestas warnove jer kolege nisu dosle na podmornicu, je l si se osecao uvredjenim sto se nisu pojavili ne razumem.

Ivica Monte

Player
Player
Dosli su u 12 i 5 minuta. I stavi POV gde si dosao sa Ferrari na podmornica da trazis FIB-a i LSPD-a izmedju svih banda gde si radio VDM.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom