Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5179
Players nickname
Carlo LostHerr
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 18, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/6X7SGhY1xWM

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Nije failrp. Tu iz tog podruma te mucimo, maltretiramo i ne mozes ziv izaci. Za to obojica imamo biografiju. Cist profesionalizam sto bi se reklo. Ziv ne mozes izaci i likvidirao sam te. Prestani da namestas za gluposti i opterecujes i nas i administraciju.

Milovane to sto smo mu slomili kamericu, uzeli smo mu na try i fair play je imamo pravo na 2 puta. Moze koristiti snimak na forumu ali ne da pominje to u igri da se desilo jer dobice warning za MG ako uradi. Sve korektno. Njegovo je sto nije imao fear. I stvarno ti nemas nikakav fear niti RP.

Last edited:

Carlo LostHer

Purger Kuiz
Player
u bio nigdje ne pise da me mozes ubijati nakon sta sam suradivao a u snimku se vidi da sam suradivao jos ste mi mercy kill napravili

Carlo LostHer

Purger Kuiz
Player
kada sam ja bio u fib nikada nisam ubio nekoga nakon ispitivanja suradivao ili ne . Odbacis ga negdje i napravi kako si ti rekao "slomis mu kamericu " preko me i do po meni ovo je skidanje bio za oboje .

Matke Magluta

Player
Player
Sve je po RP odradjeno. Nije pucanje bez IC razloga. Matke ti bese ono deportovan i palis vatru?
cemu dislike? sto pricam istinu? kakve veze ima to da l je pucanje bez IC razloga ili sa razlogom, pucanje bez ic razloga je GP 6.15, a ubistvo i to kriminalno ubistvo nebitno da l imas biografiju ili ne, to se zove kriminalna radnja u zelenoj zoni,
PZZ 1.1
naucite i procitajte pravila kao sto pisu

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
-Sakal je u stanju mučiti osobe i ubiti ako ne saradjuju, jer najbolji svedok je mrtvi svedok.

To je moja i kancelarija FIBovaca za ove stvari jos od pamtiveka.

Hvala lepo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom