Lik se toliko jako tp-o iza mene da je ne moguce da je speed boost jer stoji u mestu i odjednom nestane iza mene ako moze POV bilo bi lepo jer ovo ako je speed boost ja ne znam
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj mi Lazara dirat brata mogaLik se toliko jako tp-o iza mene da je ne moguce da je speed boost jer stoji u mestu i odjednom nestane iza mene ako moze POV bilo bi lepo jer ovo ako je speed boost ja ne znam
Izidji iz kuce. Nije Grand zivot.Lik se toliko jako tp-o iza mene da je ne moguce da je speed boost jer stoji u mestu i odjednom nestane iza mene ako moze POV bilo bi lepo jer ovo ako je speed boost ja ne znam
haha verovatno je los internet samoLazar zivi u nekoj planini tamo u Norveskoj u drvnu kučicu, valjda je do toga bar mi je on tako rekao pre mesec dana kad smo se culi zadnji put
Moj prijatelj nema forum acc pa ja saljem njegov pov preko meneNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
• Zahtevam POV od igraca ID 4917. Rok za dostavljanje je 16h, tj do 10:30h .
ferMoj prijatelj nema forum acc pa ja saljem njegov pov preko mene
zar nije ovaj rev sto on ima malo pre dug?Moj prijatelj nema forum acc pa ja saljem njegov pov preko mene
zar nije ovaj rev sto on ima malo pre dug?
ne nego sam ja pitao admine pa su rekli da je predugMoracemo da pozovemo geodete da izmere duzinu revolvera Lazara Petrovica.
Al je tebi maline nego sam ja pitao admine pa su rekli da je predug
Nisu dozvoljeni XL skinove sta u prevodu znaci Extra Large ako nisi znao, ovaj revolver je taman sa velicinom nego samo je dugackine nego sam ja pitao admine pa su rekli da je predug
Pitao si admine dali ti je dobre velicine, pa su rekli da ti je predug? Au brate slomljanovicne nego sam ja pitao admine pa su rekli da je predug
Bolji cheat ja imamLik se toliko jako tp-o iza mene da je ne moguce da je speed boost jer stoji u mestu i odjednom nestane iza mene ako moze POV bilo bi lepo jer ovo ako je speed boost ja ne znam