By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!obrani taj forum warrioru mojOvo za presvlačenje dok si vezan se nikada nije kažnjavalo. Jer kad vam se skinu lisice, vi ko retardi skačete okolo i nećete da sarađujete, onda ako vam uhapsimo dok skačete, prigovarate kako smo mogli da vas presvučete dok se krećete. Verujem da si u njegovim očima bio ispred njega, al to nek on okači svoj pov il šta već.
Nemam šta da branim, nisam ja učestvovao u tome, već samo govorim realne stvari. Nisam kao paćenici neki da se žalim na sve i svašta kada izgube u RPu, pa onda daa bi se osećali bolje, prijavljuju i prave se pametni, a u stvari debili.obrani taj forum warrioru moj
mora da te presvuce dok si vezan jer drugacije ne moze ako si bio ikad u Fib,Lspd,SahpPretrazuje me okrenut ledjima,i pomaze mi da se presvucem dok sam vezan.
Gospodinu Makiju si bio sa druge strane ( van celije) u njegovim ocima tako da nema sta da se kaznjava!!!Pretrazuje me okrenut ledjima,i pomaze mi da se presvucem dok sam vezan.
CIST FAIL RP uzeo mu je podatke a ima masku na sebiGospodinu Makiju si bio sa druge strane ( van celije) u njegovim ocima tako da nema sta da se kaznjava!!!
U nasim ocima bio si gde treba, ovo se desava u zatvoru i ne treba zameriti za gluposti. Dokaz: Screenshot imam i ceo video ako zalba ne bude korektno resena mada ne vidim zasto ne bi.
3.6 koristim samo u slucaju ako je Roleplay pritvorenog drzak. Ti moras reci da se branis cutnjom, nisam ti stavio krpu u ustima. Nema razloga da radis KRP vec da igras igru. Dok si pucao po nama bilo je ok a kada te uhvatimo, zalbe za gluposti na forumu.
Cak i ne proveris sa svojim nadredjenim za savet da pogledaju klip, daju savet jer u vasem chatu koristite OOC chat za MG. Tako da ako admin resava ovo u vasu korist bilo kojim slucajem uzece u obzir i to da bi zalba bila resena Fair Play.
Dostavicu ceo snimak tvog hapsenja ako bude trebalo
Sakale desio se dsync za PG, ali na POV se vidi lepo da je preskrsio Fail RP jer je obavio celu proceduru hapsenja dok je imao masku, a po pravilu ti ne Mozes utvrditi kada mu uzmes licne podatke da je to on dok ne skine ili mu ne skines masku sa lica.Toliko od meneU nasim ocima bio si gde treba, ovo se desava u zatvoru i ne treba zameriti za sitnice nikome. Dokaz: Screenshot imam i ceo video ako zalba ne bude korektno resena mada ne vidim zasto ne bi.
3.6 koristim samo u slucaju ako je Roleplay pritvorenog drzak. Ti moras reci da se branis cutnjom, nisam ti stavio krpu u ustima. Nema razloga da radis KRP vec da igras igru. Dok si pucao po nama bilo je ok a kada te uhvatimo, zalbe za gluposti na forumu.
Cak i ne proveris sa svojim nadredjenim za savet da pogledaju klip, daju savet jer u vasem chatu koristite OOC chat za MG. Tako da ako admin resava ovo u vasu korist bilo kojim slucajem uzece u obzir i to da bi zalba bila resena Fair Play.
Dostavicu ceo snimak tvog hapsenja ako bude trebalo.
retarde tebi pomoc treba, buraz GLITCH IG NEMA ON STA TU BITI KRIV, Poz od Vukasina zaCIST FAIL RP uzeo mu je podatke a ima masku na sebi
Pod 1. zamolio bih administraciju da resi ovo posto me je bas uvredilo. Pod 2. Ako znas 2 pravila javi mi se. FAIL RP je kada ne odradis RP kako treba, on je uzeo licne podatke i ako mu je maska na licu, i za ovo ne postoji ni jedna bugretarde tebi pomoc treba, buraz GLITCH IG NEMA ON STA TU BITI KRIV, Poz od Vukasina za![]()
Ima bug da neko ima masku/balaklavu na glavi, a tebi pokazuje da nema. Meni se to cesto desava.Pod 1. zamolio bih administraciju da resi ovo posto me je bas uvredilo. Pod 2. Ako znas 2 pravila javi mi se. FAIL RP je kada ne odradis RP kako treba, on je uzeo licne podatke i ako mu je maska na licu, i za ovo ne postoji ni jedna bug
G sync i moras da budes u lisice ako nisi vezan u lisice onda nemoze da te uhapsi/presvucePretrazuje me okrenut ledjima,i pomaze mi da se presvucem dok sam vezan.
HAHAHAHHAHAHA OTISKK PRSTAPod 1. zamolio bih administraciju da resi ovo posto me je bas uvredilo. Pod 2. Ako znas 2 pravila javi mi se. FAIL RP je kada ne odradis RP kako treba, on je uzeo licne podatke i ako mu je maska na licu, i za ovo ne postoji ni jedna bug