Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10424
Players nickname
Ivash Low
Suspect ID
2354
Date of violation
Oct 19, 2022
Time of violation
22:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NbeEMIcZulQ

Drac0n

Player
Player
Ovo za presvlačenje dok si vezan se nikada nije kažnjavalo. Jer kad vam se skinu lisice, vi ko retardi skačete okolo i nećete da sarađujete, onda ako vas uhapsimo dok skačete, prigovarate kako smo mogli da vas presvučemo dok se krećete. Verujem da si u njegovim očima bio ispred njega, al to nek on okači svoj pov il šta već.

Last edited:

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Ovo za presvlačenje dok si vezan se nikada nije kažnjavalo. Jer kad vam se skinu lisice, vi ko retardi skačete okolo i nećete da sarađujete, onda ako vam uhapsimo dok skačete, prigovarate kako smo mogli da vas presvučete dok se krećete. Verujem da si u njegovim očima bio ispred njega, al to nek on okači svoj pov il šta već.
obrani taj forum warrioru moj

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
U nasim ocima bio si gde treba, ovo se desava u zatvoru i ne treba zameriti za sitnice nikome. Dokaz: Screenshot imam i ceo video ako zalba ne bude korektno resena mada ne vidim zasto ne bi.

3.6 koristim samo u slucaju ako je Roleplay pritvorenog drzak. Ti moras reci da se branis cutnjom, nisam ti stavio krpu u ustima. Nema razloga da radis KRP vec da igras igru. Dok si pucao po nama bilo je ok a kada te uhvatimo, zalbe za gluposti na forumu.

Cak i ne proveris sa svojim nadredjenim za savet da pogledaju klip, daju savet jer u vasem chatu koristite OOC chat za MG. Tako da ako admin resava ovo u vasu korist bilo kojim slucajem uzece u obzir i to da bi zalba bila resena Fair Play.

Dostavicu ceo snimak tvog hapsenja ako bude trebalo.

Last edited:

Ivica Bakar

Player
Player
U nasim ocima bio si gde treba, ovo se desava u zatvoru i ne treba zameriti za gluposti. Dokaz: Screenshot imam i ceo video ako zalba ne bude korektno resena mada ne vidim zasto ne bi.

3.6 koristim samo u slucaju ako je Roleplay pritvorenog drzak. Ti moras reci da se branis cutnjom, nisam ti stavio krpu u ustima. Nema razloga da radis KRP vec da igras igru. Dok si pucao po nama bilo je ok a kada te uhvatimo, zalbe za gluposti na forumu.

Cak i ne proveris sa svojim nadredjenim za savet da pogledaju klip, daju savet jer u vasem chatu koristite OOC chat za MG. Tako da ako admin resava ovo u vasu korist bilo kojim slucajem uzece u obzir i to da bi zalba bila resena Fair Play.

Dostavicu ceo snimak tvog hapsenja ako bude trebalo

U nasim ocima bio si gde treba, ovo se desava u zatvoru i ne treba zameriti za sitnice nikome. Dokaz: Screenshot imam i ceo video ako zalba ne bude korektno resena mada ne vidim zasto ne bi.

Dostavicu ceo snimak tvog hapsenja ako bude trebalo.
Sakale desio se dsync za PG, ali na POV se vidi lepo da je preskrsio Fail RP jer je obavio celu proceduru hapsenja dok je imao masku, a po pravilu ti ne Mozes utvrditi kada mu uzmes licne podatke da je to on dok ne skine ili mu ne skines masku sa lica.Toliko od mene

Ivica Bakar

Player
Player
retarde tebi pomoc treba, buraz GLITCH IG NEMA ON STA TU BITI KRIV, Poz od Vukasina za 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
Pod 1. zamolio bih administraciju da resi ovo posto me je bas uvredilo. Pod 2. Ako znas 2 pravila javi mi se. FAIL RP je kada ne odradis RP kako treba, on je uzeo licne podatke i ako mu je maska na licu, i za ovo ne postoji ni jedna bug

Mićo Ilić

Sve sto je IC treba ostati IC
Player
Kao prvo normalno da te pretrazuje s ledja jer se tako to ir adi drugo ne moze te uhapisti iliti ga pomoc da se obuces ako nemas lisice na sebi

Drac0n

Player
Player
Pod 1. zamolio bih administraciju da resi ovo posto me je bas uvredilo. Pod 2. Ako znas 2 pravila javi mi se. FAIL RP je kada ne odradis RP kako treba, on je uzeo licne podatke i ako mu je maska na licu, i za ovo ne postoji ni jedna bug
Ima bug da neko ima masku/balaklavu na glavi, a tebi pokazuje da nema. Meni se to cesto desava.
Opet kazem, ne branim ovog lika, samo kazem sta je sve moguce. Nek okači svoj pov i resice se sve.

Vukasin Siciliano

Player
Player
HAHAHAHHAHAHA OTISKK PRSTA 😭😂😂😂🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Desio se desync.
Sto se tice presvlacenja se lisicama, tako mora po skripti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom