Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
0000
Players nickname
Sosa Ebk
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 20, 2022
Time of violation
7:31
Proofs
https://streamable.com/7zsdta

Mare_7

Player
Player
giphy.gif

Mare_7

Player
Player
nemanju sanse za uset pa penju se na highway i vredaju ispred bolnice vendetta on top

LakiReyli

Player
Player
Nisam hteo da reportam za ova glupost ali lik je ladno dosao ispred bolnice i navredjivao me itd.
Doticni gotfaderi koriste svaki put taj highway zato sto nema sanse da dobiju fabriku
Cesto to rade ljudi

LakiReyli

Player
Player
Trebam vise od 6 sata, na poslu sam trenutno ako nije problem,hvala poz
A za zvuk nisam procitao u popunjavanje zalbe da mora bit zvuk, kad zavrsim posla postavim
Kriticno stanje COVID-19

Don Jeans

Player
Player
zvuka ima sto ne cujes? kako uopce mos znat dal je pricao na discordu, mzd je sam igro na eventu, koristi mozak malo

bigguccisosa

Player
Player
decko ladno se vidi na POV njegov da on prica, koga ti pravis glup?
i na tog samog POV-a se vidi da nije sam da je njegov covek gore na highway.
ne znam koga pokusavas pravit glup, i kad minimizira igricu dole se vidi kako on prica na discord i kako njegovi isto pricaju,
na njegov se POV cuje samo USB stick kako ulazi i izlazi iz PC-a sto mozemo vidjet i na sam POV da lik ima usb ubacen u kompjutera

Last edited:

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
ne znam koga pokusavas pravit glup, i kad minimizira igricu dole se vidi kako on prica na discord i kako njegovi isto pricaju,
na njegov se POV cuje samo USB stick kako ulazi i izlazi iz PC-a sto mozemo vidjet i na sam POV da lik ima usb ubacen u kompjutera

Koliko si ti lud decko da moras toliko iscekivati neciji ban i meni se desi da mi zbog loseg kabela izgube sluske kontakt. A flash da izlazi i ulazi otvarao bi mu prozor od tog flasha odrasti molim te imas u povu kako je alt tabao a ti ubaci jos koji izgled 2d tekstura ili nesto tako da imas prednost da lakse vidis ljude bolje ubaci grafiku minecrafta

Soze

Player
Player

Je l ti zelja da nekom semstis ban? Samo nemas za sta, 1 kroz 1 vas je pobio. Sad plaky

bigguccisosa

Player
Player
brate nisam ti reko uopste za to sto si ih pobio nitu sam ja od tebe trazio POV.
Ja sam tebi lesno mogao ubit ali tvoj lik iz highway je mene ubio, ja sam ovo postavio zbog njega ne zbog tebe.
Daj odrastite oboje, nitu tebe smestavam ban nit nista, ja od tebi POV nisam trazio, trazio sam POV od tvog lika na highway, ako nego vam smestava ban to vi radite sami sebi

bigguccisosa

Player
Player
Koliko si ti lud decko da moras toliko iscekivati neciji ban i meni se desi da mi zbog loseg kabela izgube sluske kontakt. A flash da izlazi i ulazi otvarao bi mu prozor od tog flasha odrasti molim te imas u povu kako je alt tabao a ti ubaci jos koji izgled 2d tekstura ili nesto tako da imas prednost da lakse vidis ljude bolje ubaci grafiku minecrafta
Decko ti da ove grafike koristis trebaces da das jos malo para za tvoj pc, meni igrica ladno radi na 140fps kako sto mozes da primetis, i kako sto vidis meni je sve hd u igrici a ne kako tvoj covek koji je uplodao pov od 360p

Soze

Player
Player
Decko ti da ove grafike koristis trebaces da das jos malo para za tvoj pc, meni igrica ladno radi na 140fps kako sto mozes da primetis, i kako sto vidis meni je sve hd u igrici a ne kako tvoj covek koji je uplodao pov od 360p
Ti si neki bogat?

Top Bottom