Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Žalba na odluku administratora | Alex Ackerman

Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby Redington
Administrators nickname
Alex_Ackerman
Date
Oct 20, 2022
Time
3:20
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/220401/

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovani.

Smatram da je administrator u ovom slučaju donio pogrešnu odluku: Rejected - G.P 3.1 | ID:0000

Napisao je da je osoba iz prijave već kažnjena, što nije slučaj.

Osoba iz moje prijave je Frank Castello (ID sam stavio 0000 jer ne znam tačan ID), a ne osoba sa ID-om 16241 kako je napisano u njegovom odgovoru.

Znači, zamijenio je osobe, pretpostavljam greškom.

Pisao sam mu na forumu i na discordu, međutim nisam dobio odgovor, vjerovatno nije vidio poruke.

Ovo nije klasična žalba na admina, i ja ne želim da se admin kazni, nego da se ispravi žalba jer je napisano da je osoba kažnjena, a nije.

Protiv admina lično nemam ništa protiv, tako da ova žalba je tu samo zbog toga jer nisam stupio direktno u kontakt sa Alexom, odnosno nisam dobio odgovor od njega, vjerovatno nije vidio poruku/e. Da ne bi prošlo vrijeme za prijavu, iz tog razloga postavljam ovo sada.

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovani.

Smatram da je administrator u ovom slučaju donio pogrešnu odluku: Rejected - G.P 3.1 | ID:0000

Napisao je da je osoba iz prijave već kažnjena, što nije slučaj.

Osoba iz moje prijave je Frank Castello (ID sam stavio 0000 jer ne znam tačan ID), a ne osoba sa ID-om 16241 kako je napisano u njegovom odgovoru.

Znači, zamijenio je osobe, pretpostavljam greškom.

Pisao sam mu na forumu i na discordu, međutim nisam dobio odgovor, vjerovatno nije vidio poruke.

Ovo nije klasična žalba na admina, i ja ne želim da se admin kazni, nego da se ispravi žalba jer je napisano da je osoba kažnjena, a nije.

Protiv admina lično nemam ništa protiv, tako da ova žalba je tu samo zbog toga jer nisam stupio direktno u kontakt sa Alexom, odnosno nisam dobio odgovor od njega, vjerovatno nije vidio poruku/e. Da ne bi prošlo vrijeme za prijavu, iz tog razloga postavljam ovo sada.

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav.

Povlačim žalbu.

Admin je ispravio grešku.

Hvala još jednom.

Srdačan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom