Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3162
Players nickname
Baron Bakowski
Administrators nickname
Nema
Date
Oct 19, 2022
Time
08:59
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/219705/

Bakowski

Player
Player
Pozdrav, postavio sam jucer zalbu na admina jer sam smatrao da sam pogresno kaznjen zalba mi je bila prihvacena kazna mi je obrisana i admin je bio kaznjen medjutim ja sam jos jednom usao u video de me taj igrac okacio i skontao sam da koristi OBS i naravno ja sam okacio kontra zalbu u zalbe na igrace za G.P 6.17 no meni admin relja mi je odbio zalbu i napisao mi da za takve stvari se zalim u zalbu na administratora. Ja sam pozvao InGame admina Relja i ispricao sam mu da sam vec okacio zalbu na admina od kog sam bio poslat u demorgan i da je ivkez resio sve i da se u toj zalbi sto je bila okacena za G.P 6.17 na igraca ne zalim se na admina vec na igraca zato sto admin je vec dobio svoju kaznu a nije kaznio tog igraca za OBS. Pa bi vas sad zamolio da pogledate i vi taj video i da razmotrite dalje. U ovoj zalbi ne zalim se na admina vec na tog igraca jer mi je tako receno jer admin je vec kako sam i naveo dobio svoju kaznu zato i kod Administrators nickname sam stavio da Nema jer moram nesto napisati ne dozvoljava da stavim //.

Zalba koju sam okacio na tog igraca koju mi je odbio admin Relja - Rejected - G.P 6.17 | ID 6467
Zalba od tog igraca koji se zalio na mene de je i video koje smatram da je snimao preko OBS - Approved - RDM | ID 3162

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom