Pozdrav, postavio sam jucer zalbu na admina jer sam smatrao da sam pogresno kaznjen zalba mi je bila prihvacena kazna mi je obrisana i admin je bio kaznjen medjutim ja sam jos jednom usao u video de me taj igrac okacio i skontao sam da koristi OBS i naravno ja sam okacio kontra zalbu u zalbe na igrace za G.P 6.17 no meni admin relja mi je odbio zalbu i napisao mi da za takve stvari se zalim u zalbu na administratora. Ja sam pozvao InGame admina Relja i ispricao sam mu da sam vec okacio zalbu na admina od kog sam bio poslat u demorgan i da je ivkez resio sve i da se u toj zalbi sto je bila okacena za G.P 6.17 na igraca ne zalim se na admina vec na igraca zato sto admin je vec dobio svoju kaznu a nije kaznio tog igraca za OBS. Pa bi vas sad zamolio da pogledate i vi taj video i da razmotrite dalje. U ovoj zalbi ne zalim se na admina vec na tog igraca jer mi je tako receno jer admin je vec kako sam i naveo dobio svoju kaznu zato i kod Administrators nickname sam stavio da Nema jer moram nesto napisati ne dozvoljava da stavim //.
Zalba koju sam okacio na tog igraca koju mi je odbio admin Relja - Rejected - G.P 6.17 | ID 6467
Zalba od tog igraca koji se zalio na mene de je i video koje smatram da je snimao preko OBS - Approved - RDM | ID 3162
Zalba koju sam okacio na tog igraca koju mi je odbio admin Relja - Rejected - G.P 6.17 | ID 6467
Zalba od tog igraca koji se zalio na mene de je i video koje smatram da je snimao preko OBS - Approved - RDM | ID 3162