sve se vidi u pov-u osim njih
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dozvoljeno je bit u tunelu nije BAsve se vidi u pov-u osim njih
Prvo bi razmislio da li sam glupsve se vidi u pov-u osim njih
I mislim da nema potrebe za vredjanjem jer ja vas ne vredjam i ocekujem da i vi mene ne vredjate. Sportski pozdravPrvo bi razmislio da li sam glup
pa da ti ne vredas zato 3 prijave zaredom vi prijavljuljtete clanove hydre.I mislim da nema potrebe za vredjanjem jer ja vas ne vredjam i ocekujem da i vi mene ne vredjate. Sportski pozdrav
Nisi pitan za misljenje gusteru, nisi povezan sa situacijom, a na sve to si i nepismen.to nije nikakav BA.. sve dozvoljeno cak i da stoji u onoj rupi u kojoj je "ne vidljiv"
ma vidiš da su izašli iz buša prvi put pa se susreću sa nekim stvarima.. nije im za zamjerit naučit će djeca kad porastu maloNesto ze zove Ghoust peek ako nisi znao + ne snimas sve sloeve poz.
Malo si ljut jer si banan?ma vidiš da su izašli iz buša prvi put pa se susreću sa nekim stvarima.. nije im za zamjerit naučit će djeca kad porastu malo
Mozda bude i tebi pretio kao Nemanji i Bozi, sta ako ti dodje na adresu?Malo si ljut jer si banan?
Malome Bozi je prijetio?Mozda bude i tebi pretio kao Nemanji i Bozi, sta ako ti dodje na adresu?
Cuvaj se.Malome Bozi je prijetio?