Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved P.Z.Z 1.1, P.Z.Z. 1.2, MG i G.P 3.1, G.P 3.2 | ID: 31366, 19064, 12250 i 19893

Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
31366, 19064, 12250
Date of violation
Oct 22, 2022
Time of violation
12:13
Proofs
https://youtu.be/pnW5lpcpdHE

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Sve se vidi u POV-u.

Udaraju autima u moje auto, da bi me zaustavili i robali, i to u centru grada.

Pored toga MG-aju (spominju admina, prijete da će ga zvati) + u centru grada izlaze također da me pucaju i vrijeđaju OOC. (za OOC vrijeđanje prekršili su G.P 3.1)

ID-evi: 31366, 19064, 12250 i 19893 prekršili su zajedno P.Z.Z. 1.1 (u sred grada vade oružje da me ubiju), P.Z.Z. 1.2 (pokušaj pljačke) i ostala pravila u nastavku teksta (vjerovatno je u pitanju neka familija, trebalo bi to provjeriti, ako su pored navedenih prekršili još neko pravilo, molim vas da to napišete).

Na 1:47 možete čuti kako mi ID 12250, psuje majku što je kršenje G.P 3.2 pravila.

Na 2:07 čuje se kako kaže "stani majmune", a mi uopšte nismo imali IC situaciju, da bi to bilo IC vrijeđanje. Znači da je riječ o OOC vrijeđanju, čime su prekršili G.P 3.1.

---

Zamolio bih administraciju, da, ukoliko je to moguće, pooštre pravila P.Z.Z. za dešavanja unutar grada.

Jučer mi se desilo nešto slično, što možete vidjeti klikom na: Pending review - P.Z.Z. 1.1 ili G.P 6.15 | ID: 18317 i 23964

Možda se nečiji ego hrani tako što udara i ubija druge, to neka rade u getu kao što su i do sada, a ne da uznemiravaju nas, poštene građane ove države.

---

Moj prijedlog bi bio da za ubistva/pokušaj pljačke unutar grada, kazna bude 7 dana ban (hlađenje), jer drugi dan za redom dešavaju mi se slične stvari, i to u centru grada što je apsurd.

Znači ako sam već u gradu, treba da se osjećam sigurno? Da hoću da se pucam, išao bih u geto. Jučer su me ubili ispred moje kuće u centru grada, što možete vidjeti u postu/prijavi iznad, danas žele da robaju, mass rule break rade, šta je sljedeće?

Nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni, i da će se pooštriti pravila P.Z.Z.

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Ps. provjerio sam, prekršili su G.P 6.14+Geto Pravilo 1.8. Ako su prekršili još neko pravilo/pravila, molim vas da dodate na listu, jer je bilo baš dosta prekršaja, malo je teže sve ih pohvatati.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu.

ID 19893 dobit ce kaznu za MG + CR
ID 27811 dobit ce kaznu za FearRP
ID 19064 dobit ce kaznu za MG
ID 12250 dobit ce kaznu za Gen.P 3.2
ID 31366 dobit ce kaznu za CR

Zabranjeno i kaznjivo je konstantno udaranje auta u drugo auto ( izuzetak PitManevar).
Zabranjeno je i kaznjivo da nemate strah za svoj zivot ako vas zaustavljaju 2 automobila ( ne bitno na lokaciju)
Mesanje IC i OOC je kaznjivo.
Spominjanje roditelja u IC / OOC chatovima ukljucujuci i glasovne zabranjeno je i kaznjivo.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom