Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24227
Players nickname
Don Yee
Suspect ID
4711,21425,6458
Date of violation
Oct 22, 2022
Time of violation
14:19
Proofs
https://youtu.be/0uZunNDi3uY

Don Jeans

Player
Player
Oni ulaze gore gdje imaju ful prednost od svih i odma automstski mogu na krov sto mislim da krsi pravilo P.D 1.18, jer situacija je kao na vatrogasnom na mapi za informal tamo se nesmije na most jer imaju ful prednost a kao i ovo imaju njih 3 prednost od svih drugih. Te mislim da se ovo treba kazniti.

Johnny Torrio

Player
Player
Umjesto što svaki dan provodiš više vremena na forumu prijavljujući sve i svašta, bolje bi ti bilo da malo uzmeš i pročitaš detaljno pravila servera...
Pravilo na koje se ti pozivaš je:

1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo. | Zatvor 120 min

Ovdje ne piše ništa o nekoj prednosti na mapi, a na ovo mjesto odakle su oni ušli se može pristupiti iz zone, isti je slučaj kao i na mapi filmski studio gdje se može ući kod globusa....

Don Jeans

Player
Player
Umjesto što svaki dan provodiš više vremena na forumu prijavljujući sve i svašta, bolje bi ti bilo da malo uzmeš i pročitaš detaljno pravila servera...
Pravilo na koje se ti pozivaš je:

1.18 Zabranjeno je koristiti mesta kojima se ne može pristupiti peške ili merdevinama kada je događaj već počeo i nije dozvoljeno korišćenje uzvišenja kao što su autoputevi koji nisu dostupni iznutra kada je događaj počeo. | Zatvor 120 min

Ovdje ne piše ništa o nekoj prednosti na mapi, a na ovo mjesto odakle su oni ušli se može pristupiti iz zone, isti je slučaj kao i na mapi filmski studio gdje se može ući kod globusa....
Ako se nemoze na most na vatrogasnom neznam zasto bi moglo ode? neka curator rijesi

Leo Luxury

Player
Player
Oni ulaze gore gdje imaju ful prednost od svih i odma automstski mogu na krov sto mislim da krsi pravilo P.D 1.18, jer situacija je kao na vatrogasnom na mapi za informal tamo se nesmije na most jer imaju ful prednost a kao i ovo imaju njih 3 prednost od svih drugih. Te mislim da se ovo treba kazniti.
da ti pude jasno da nisu bili u krugu nego su trcali ka njega

Johnny Torrio

Player
Player
Koliko znam na vatrogasnoj se ne smije ulaziti na gornji autoput na koji se ne može ući iz zone, a na donji se smije ulaziti

Don Jeans

Player
Player
Pa da to hocu reci, kao sto ste vi iz vendette stali gore a isto se moze iz zone popest ako se ne varam, ali daje prednost jer ste na vrhu i uđete prvi, razumijes me?

Johnny Torrio

Player
Player
Pročitaj detaljno pravilo još jednom gdje ne piše ništa o nikakvoj prednosti već o pristupu lokaciji

Don Jeans

Player
Player
Ista stvar je za most i ode, udete prije od svih kao sto je i na mostu.

Leo Luxury

Player
Player
Pa da to hocu reci, kao sto ste vi iz vendette stali gore a isto se moze iz zone popest ako se ne varam, ali daje prednost jer ste na vrhu i uđete prvi, razumijes me?
don kad udjes u zonu mozes se popest se tu

re6koJrePCMaThOa.gif

Leo Luxury

Player
Player
i na most isto... pa se idalje nesmije
povucii zalbu be do juce i ti si koristio nego samo necu da se raspravljamo
niste uzeli livnicu ima drugi dan uzece te svaki dan ima neko ko bolje puca i pobedi.Danas mi Sutra vi i tako se menja

re6koJrePCMaThOa.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom