super ti je to sto si ovladao pucanje sa ofarbanim lmg jos samo rev i bices dobarThis your fam
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!super ti je to sto si ovladao pucanje sa ofarbanim lmg jos samo rev i bices dobarThis your fam
bio sam admin na sampu nisi ni u osnovnu krenuoTu si radio Fear decko 25k plus id nemoj mi ti pricat o pravilima pliz
Jesu mozda ali ti nisipola tih 20k id-jeva se puca bolje od tebe
Svaka cast za tebe kad si bio admin na sampu propalombio sam admin na sampu nisi ni u osnovnu krenuo
Gledaj i divi se kad kupis ruke javi se Pozdrav od Smajsera brata mogasuper ti je to sto si ovladao pucanje sa ofarbanim lmg jos samo rev i bices dobar
28k id si decko ticulica johnson ja kad sam igro grand ti si propado u sampubio sam admin na sampu nisi ni u osnovnu krenuo
Bato nemoj sad da vadim prangiju smiri se bolje ti je veruj mi to ti govorim drugarski28k id si decko ticulica johnson ja kad sam igro grand ti si propado u sampu
znaci prijetnej ?Bato nemoj sad da vadim prangiju smiri se bolje ti je veruj mi to ti govorim drugarski
dodjite i ti i smajser arena pa cemo videtiGledaj i divi se kad kupis ruke javi se Pozdrav od Smajsera brata moga
sine sacekaj barem dlake na jajima da dobijes, nemoj da tripujes mafiju preko tastature28k id si decko ticulica johnson ja kad sam igro grand ti si propado u sampu
Placem od strahaBato nemoj sad da vadim prangiju smiri se bolje ti je veruj mi to ti govorim drugarski
E bas si mi reko iskrenosine sacekaj barem dlake na jajima da dobijes, nemoj da tripujes mafiju preko tastature