Pozdrav Ivkezz, Danas sam dobio Blacklist-u od tebe, a po informacijama koje si mi dao na discordu je u pitanju vređanje tebe. Znam da nije u redu da odmah pišem žalbu ali ovo ne pišem kao žalbu, želim da ti se izvinim. Generalno dok pričam sa prijateljima na discordu koristim vulgarniji vokabular jer smo tako navikli da svi pričamo zajedno. Naravno ovakvo ponašanje ne primenjujem dok sam na serveru i trudim se budem najbolja verzija sebe dok RP-am sa ostalim igračima. Pošto svi igramo na GrandRP serveru uglavnom je većina našeg razgovora na tu temu pa si u ovoj situaciji i ti Ivkezz dospeo u nju. Svaki put kada kažem neku stvar koja ispada kao uvreda smatram šalom jer sam tako navikao da pričam sa drugarima kao i dosta ostalih ljudi i jako mi je žao za stvari koje sam rekao o tebi. Ovim putem želim iskreno da se izvinim za sve pogrdne nazive i uvrede koje sam uputio tebi, čak i ako mi danas ne daš šansu da ponovo igram na ovom serveru želim da znas da mi je žao i da povlačim sve što sam rekao. Želim ti sve najbolje, Pozdrav, Carlo.