Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17121
Players nickname
Mak Mirche
Suspect ID
28691, 14272
Date of violation
Oct 22, 2022
Time of violation
21:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ANgvHn2viQ0

Mak Mirche

Player
Player
Lider njihove familije koji mi je dopustio da budem u dvoristu i da popricamo, momci su bez njegvog odobrenja i bez ikakvog razloga poceli da mi odbrojavaju i ubili me, nakon cega su radili razne animacije nada mnom. Sve se vidi u POV-u.

Ivica Bakar

Player
Player
Lider njihove familije koji mi je dopustio da budem u dvoristu i da popricamo, momci su bez njegvog odobrenja i bez ikakvog razloga poceli da mi odbrojavaju i ubili me, nakon cega su radili razne animacije nada mnom. Sve se vidi u POV-u.
Sto se tice G.P 6.15 nije odradjen jer je odbrojano 5 sekundi, a to da li je dopustio ili nije to je druga stvar, za animacije nisu bile nikakve sex

Ell Pablo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
  • ID 28691 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.8 + 6.15
  • ID 14272 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.8
  • Kad ste izvan Ghetto-a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
  • Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom