Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected [POVLAČIM ŽALBU] G.P 3.1, MG | ID: 15853

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
15853
Date of violation
Oct 25, 2022
Time of violation
23:59
Proofs
https://youtu.be/73NriSJlFEs

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovana administracijo.

Sve u POV-u.

Dotični me iz čista mira naziva "pič*om maloljetnom", govori "vrati se u Bosnu" i tako dalje.

Vidio sam da je okačio nekog lika za vrijeđanje, a na mom se videu također vidi da i njega vrijeđa sa "kidaro" i sl. Naravno, moj video ne može poslužiti kao dokaz za vrijeđanje tog lika, ali bi trebala da se zna cijela situacija koja se odvijala u tom trenutku, a ne samo dio kad ga je taj momak vrijeđao.

Lika ne znam, i iz čista mira me izvrijeđao + koristio OOC informacije (poput G - informacije o vozilu - vlasnik vozila, jer drugačije ne bi ni znao moje ime, jer se ne poznajemo).

Još mu i njegov drug govori da će dobit ban za ovo što radi, jer ko god je naišao u tom trenutku, on ga je izvrijeđao na max, i niko ga nije zaustavio.

Na 2:43 čuje se kako kaže: "šta je ovo, skup pedera". Dodatno vrijeđanje.

Toliko od mene.

Srdačan pozdrav.

- Coby R.

Last edited:

Coby Redington

Player
Ova mrznja prema tebi je prevazisla ic.
napiso si 100 prijava do sad...
Lepi, kad tebi neko bude uputio navedene uvrede, slobodno se javi.

A to da je prevazišlo IC, nikad nije ni bilo IC, što se može vidjeti na svakoj prijavi. :D

Do tada, srdačan pozdrav i svako dobro ti želim.

Griefmaker

Player
Player
Lepi, kad tebi neko bude uputio navedene uvrede, slobodno se javi.

A to da je prevazišlo IC, nikad nije ni bilo IC, što se može vidjeti na svakoj prijavi. :D

Do tada, srdačan pozdrav i svako dobro ti želim.
Zar za takve stvari nije perma ban ?

Coby Redington

Player
Zar za takve stvari nije perma ban ?
Ne znam, na adminima je da odluče šta će i kako će, ja nisam kompetentan za to jer nisam bio admin na Grand RP serveru.

Ima tu svega, od OOC vrijeđanja, OOC prijetnji i tako dalje.

Vidjet ćemo šta će i kako će biti, kakve će se odluke donijeti i sl.

Srdačan pozdrav i svako dobro ti želim.

Griefmaker

Player
Player
Ne znam, na adminima je da odluče šta će i kako će, ja nisam kompetentan za to jer nisam bio admin na Grand RP serveru.

Ima tu svega, od OOC vrijeđanja, OOC prijetnji i tako dalje.

Vidjet ćemo šta će i kako će biti, kakve će se odluke donijeti i sl.

Srdačan pozdrav i svako dobro ti želim.
To je peema ban na svim drugim serverima.

Don Jeans

Player
Player
Gdje preraste mrznja prema nekom iz ic situacija u oc i gdje se prijeti to je automatski perma ban.
Nije perma ban, procitaj malo bolje pravila znas imas ih i na discordu i ode na forumu.Ako nisi znao to je ban 1-7 dana.

Griefmaker

Player
Player
Nije perma ban, procitaj malo bolje pravila znas imas ih i na discordu i ode na forumu.Ako nisi znao to je ban 1-7 dana.
Konstanto krsenje pravila je nesto drugo
Zato je grand posto pretoxican comunity sa hrpom stetoicna od igraca. Preko 50% su kidare koje nemaju osnove kucnog odgoja i zbog toga odlaze stari igraci. Dok ostalih 65 % afka.
To su cinjenice.

Don Jeans

Player
Player
Konstanto krsenje pravila je nesto drugo
Zato je grand posto pretoxican comunity sa hrpom stetoicna od igraca. Preko 50% su kidare koje nemaju osnove kucnog odgoja i zbog toga odlaze stari igraci. Dok ostalih 65 % afka.
To su cinjenice.
Nepricamo o konstantom kresnju pravila nego o prebacivanju iz IC u OOC

Griefmaker

Player
Player
Nepricamo o konstantom kresnju pravila nego o prebacivanju iz IC u OOC
Pa to se moze podrazumit i kod ove situacije,da se razumijememo nemam pojma ko je ovaj sto objavljuje svaki dan nit znam ko si ti. Momak svaki drugi dan kaca nesto i ljudi se lijepe po njemu. Kaze da jen prevazislo ic i da se nastavlja. Administracija nista ne radi ucinkovito da bi se to moglo zaustavit nit ima adekvatne kazne za to.

CpbuH

Player
Player
Pa to se moze podrazumit i kod ove situacije,da se razumijememo nemam pojma ko je ovaj sto objavljuje svaki dan nit znam ko si ti. Momak svaki drugi dan kaca nesto i ljudi se lijepe po njemu. Kaze da jen prevazislo ic i da se nastavlja. Administracija nista ne radi ucinkovito da bi se to moglo zaustavit nit ima adekvatne kazne za to.
kod mene u familiji postoji pravilo moje licno kao lidera da ako si bio kod mene u familiji i izasao ili si kickovan sta god uradio pritom(ukrao scamovao itd) necu te kaciti na forumu za to.cobi zvani prevarant redington to zna jer je bio moj zamenik i zajebo me preko 25M za tu istu kancelariju koju danas Vama nudi dok sam je ja jedini u gradu imao i drzao 3 meseca. Ukrade mi pritom i preko 38M za pumpu izadje iz familije ok...krenuo je mene kaciti i namestati ok... ali se tu nije zaustavio pa je krenuo da radi iznutra da su danas njegovi ljudi u drugoj fam sto su otvorili namenski pukli plantazu iako sam banovan na oba accounta zbog doticnog da bi je izbacili iz familije a kao slag na tortu krene prijavljivati moje ljude i namestati koji mu 1 rec nisu rekli ??? i kako ja treba da se ponesep prema mojim ljudima koji su i danas tu u familiji, neki preko 8meseci zarad coveka koji je za grand cuo pocetkom avgusta 2022 ?ako ti treba jos informacija isprati novi serijal na balkanu zvani ZVEZDE GRAJNDA gde cu uprvoj epizodi sve da predstavim i lepo objasnim a na administracije dal ce postovati svoja pravila koja su oni pisali ili ce dopustiti da se ovaj server vodi na dvostruke arsine i da ovde vredni radni ljudi nisu dobrodosli jer da sam ja napravio nesto slicno kao coby prevarant u bilo kojoj drugoj familiji odavno bi ja bio bye bye zar ne ? pa sad da vidimo ko kome i za sta jer decko je ispucao sve metke a sad ja uzvracam artiljerijom koja ce ga sustici kad tad. Svo moje vredjanje je za prevarant sto je mene scamova i imam video dokaz gde mi admin kaze da ga IC mogu nazivati prevarantom ako me jeste prevario

Don Jeans

Player
Player
kod mene u familiji postoji pravilo moje licno kao lidera da ako si bio kod mene u familiji i izasao ili si kickovan sta god uradio pritom(ukrao scamovao itd) necu te kaciti na forumu za to.cobi zvani prevarant redington to zna jer je bio moj zamenik i zajebo me preko 25M za tu istu kancelariju koju danas Vama nudi dok sam je ja jedini u gradu imao i drzao 3 meseca. Ukrade mi pritom i preko 38M za pumpu izadje iz familije ok...krenuo je mene kaciti i namestati ok... ali se tu nije zaustavio pa je krenuo da radi iznutra da su danas njegovi ljudi u drugoj fam sto su otvorili namenski pukli plantazu iako sam banovan na oba accounta zbog doticnog da bi je izbacili iz familije a kao slag na tortu krene prijavljivati moje ljude i namestati koji mu 1 rec nisu rekli ??? i kako ja treba da se ponesep prema mojim ljudima koji su i danas tu u familiji, neki preko 8meseci zarad coveka koji je za grand cuo pocetkom avgusta 2022 ?ako ti treba jos informacija isprati novi serijal na balkanu zvani ZVEZDE GRAJNDA gde cu uprvoj epizodi sve da predstavim i lepo objasnim a na administracije dal ce postovati svoja pravila koja su oni pisali ili ce dopustiti da se ovaj server vodi na dvostruke arsine i da ovde vredni radni ljudi nisu dobrodosli jer da sam ja napravio nesto slicno kao coby prevarant u bilo kojoj drugoj familiji odavno bi ja bio bye bye zar ne ? pa sad da vidimo ko kome i za sta jer decko je ispucao sve metke a sad ja uzvracam artiljerijom koja ce ga sustici kad tad. Svo moje vredjanje je za prevarant sto je mene scamova i imam video dokaz gde mi admin kaze da ga IC mogu nazivati prevarantom ako me jeste prevario
Sve se slazem sa tobom jer znam ful situaciju sto se zbivalo, i mene je veliki broj puta prevario za ono njegovo "rjesite sve zadatle u kancelariji i posaljite mi i dobijete $50000 bonusa" nikad bonus dobio nisam, kad sam mu se javio u DM samo sam seen dobio ili je reko da ce dat kad bude mogo al nikad nije. Mislim da ljudi trebaju krenuti razmisljati kakav je on zapravo, i da 28k ID u tako kratkom roku stekne sve to jer je doslvono nemoguce...

Coby Redington

Player
Napustili su te svi, plantaža propala, skoro štala zajedno sa plantažom, ali su je momci spasili i to im je hvala?

Da sad pričaš priču kako rade za mene? Napustili su te jer si im vrijeđao najmilije, nazivao retardima, debilima i tako dalje.

To ti niko nije htio da toleriše i zbog toga sad pričaš priču kako su drugi protiv tebe, a ti ni kriv, ni dužan.

---

Pored toga, ti vrijeđaš OOC, a ne IC, što sve moje prijave govore (jer su odobrene i procesuirane), a tvoje OOC prijetnje na forumu potvrđuju + sada prijetiš OOC na forumu, na to misli dečko iz posta.

---

Na Coby Redington kanalu moći ćete ispratiti ko je tu koga prevario, a ko ne, i ko vrijeđa najmilije članovima familije, a poziva se na pravednost, jednakost i tako dalje.

Sve ćete moći da ispratite na YouTube kanalu Coby Redington, i saznati ko je prevarant Luciano Lucchesse, zajedno sa twink accountom Nikita Kurtovic.

Snimke sa sastanaka Ta komora familije, želje i ambicije dotičnog prevaranta koji bi da vlada serverom i još mnogo toga - sve to na Coby Redington YouTube kanalu.

Coby Redington

Player
Sve se slazem sa tobom jer znam ful situaciju sto se zbivalo, i mene je veliki broj puta prevario za ono njegovo "rjesite sve zadatle u kancelariji i posaljite mi i dobijete $50000 bonusa" nikad bonus dobio nisam, kad sam mu se javio u DM samo sam seen dobio ili je reko da ce dat kad bude mogo al nikad nije. Mislim da ljudi trebaju krenuti razmisljati kakav je on zapravo, i da 28k ID u tako kratkom roku stekne sve to jer je doslvono nemoguce...
Što se ovoga tiče, tebe ne poznajem, a ko god radi kod mene u kancelariji, ispoštovan je za 50.000$ i više.

Pošalji poruku na bubicu, ili ostavi naziv accounta da ti se javim, da vidim te seenove.

Griefmaker

Player
Player
Nisi jedini kojem su visoko rangirani clanovi familuja zadrzali ili otudjili neku svotu novca,biznisa i slicno...
Toga je bilo i bit ce. Nazalost

LakiReyli

Player
Player
Poštovana administracijo.

Sve u POV-u.

Dotični me iz čista mira naziva "pič*om maloljetnom", govori "vrati se u Bosnu" i tako dalje.

Vidio sam da je okačio nekog lika za vrijeđanje, a na mom se videu također vidi da i njega vrijeđa sa "kidaro" i sl. Naravno, moj video ne može poslužiti kao dokaz za vrijeđanje tog lika, ali bi trebala da se zna cijela situacija koja se odvijala u tom trenutku, a ne samo dio kad ga je taj momak vrijeđao.

Lika ne znam, i iz čista mira me izvrijeđao + koristio OOC informacije (poput G - informacije o vozilu - vlasnik vozila, jer drugačije ne bi ni znao moje ime, jer se ne poznajemo).

Još mu i njegov drug govori da će dobit ban za ovo što radi, jer ko god je naišao u tom trenutku, on ga je izvrijeđao na max, i niko ga nije zaustavio.

Na 2:43 čuje se kako kaže: "šta je ovo, skup pedera". Dodatno vrijeđanje.

Toliko od mene.

Srdačan pozdrav.

- Coby R.
auuuuuu pa ti mozes knjige pisat

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Žalba povučena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom