By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko prva stvar moras dostaviti POV od pocetka situacije a ne da ga stavljas od pola.Zar video nije dovoljan ?
nisam uspeo da snimim svoj glas ):
Ma ti si bolestan idi leci se mnogo,si bolestan treba ti strucna pomoc !! Okaci ceo ako smes a ne isecke,u svakom slucaju ti si kriv tako da sam sebi ces da naskodis.Decko prva stvar moras dostaviti POV od pocetka situacije a ne da ga stavljas od pola.
Tvoj glas nisi snimio jer si svasta pricao tako da PROPADA SvE ako bude trebao POV okacicu ja tebe za P.Z.Z. 1.1
pa da vidis ko je pametniji
Moj brat objasnio neke stvari hahahahDarko idol , inace ovo je cist bait , on te puca 5 puta ti mu se vracas
Jer nesme to da radi,u blizini pijace i auto pijace i bez razloga.Ugledaj se na nekog normalnog a ne na bolesnogDarko idol , inace ovo je cist bait , on te puca 5 puta ti mu se vracas
Nije sa razlogom,nek okaci ceo video bez iseceka,da sam ja kriv nebi rekao nek okaci.Da si snimio video sa tvojim glasom mozda bih i mogao da zakljucim da li je bilo sa razlogom ili bez
Ukoliko ima nek okaci,nemam nista protiv ali nesme jer je kriv.Brate ti si kacio na forum ne on , nema sta on da kaci video
pa ubaci ceo POV kako bezis iz geta na pijacu pa da vidis kako se leti u DEMOGRADJer nesme to da radi,u blizini pijace i auto pijace i bez razloga.Ugledaj se na nekog normalnog a ne na bolesnog
Nisi ti taj koji odlucuje da li treba neko da okaci ili ne TI ISPRAVI SVOJU ZALBU pa onda pricaj nestoUkoliko ima nek okaci,nemam nista protiv ali nesme jer je kriv.
Kakav geto ti si bolestan,na pijaci kod tezge izvlacis pistolj i ponasas se kao retard !!Nisi ti taj koji odlucuje da li treba neko da okaci ili ne TI ISPRAVI SVOJU ZALBU pa onda pricaj nesto
Decko POGLEDAJ ceo POV i okaci ga ako smes od pocetka situacije kad sam te jurio ne glumi idiotaKakav geto ti si bolestan,na pijaci kod tezge izvlacis pistolj i ponasas se kao retard !!