Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32123
Players nickname
Jesus Sosa
Suspect ID
18622
Date of violation
Oct 26, 2022
Time of violation
18:30
Proofs
https://youtu.be/nKFYERQQCG4

lakokaracha

Player
Player
Ova situacija se desila posle 1:30 min nakon sto je ista osoba uradila ovo " " .Dosao sam da radim na klizistu i krenuo je da me udara.IC sam pitao sta je problem i cutao je i samo sam nastavio da radim.Mislio sam da ce da ostane na tome i da cu moci da nastavim RP.Nakon toga mi je zapalio auto_Od tad sam krenuo da snimam.
Mislim da ce ovaj thread biti jako interesantan za sve admine zato sto ima mnogo prekrsenih osnovnih RP i GrandRP pravila i jer je sve snimljeno u kontinuitetu od 30+ min.

Kratak opis snimaka:
'kliziste 0' gori mi auto , 'kliziste 1' glavna radnja , 'kliziste 2' prati nas i puca na nas i policiju , 'kliziste 3' narucivanje ubistva preko kluba.

Ukoliko snimci predugo traju mogu da stavim timestamps svuda da biste lakse i brze videli gde se desava neka radnja ili konverzacija.Na 'kliziste 1' sam stavio samo 2 timestampsa gde mi negativno pominje clana porodice.

Ukratko, nakon onoga na trkama je krenuo vise od sat vremena da radi to sto radi.Po ID je znao ko sam,kako se zovem,u kojoj sam familiji,koji auto vozim.Siguran sam da nisam prvi kome se ovo desilo od strane njega.

Zbog yt autorizacije sam morao da okacim video iz 3 tj. 4 dela,svi linkovi su ovde

|
|
|

chikacone

Player
Player
Hahahaha smesan si baki, otkinuo sam te u mozak bez da prekrsim pravilo.. Izmisljas spominjanje porodice, proslo dva dana od zalbe vec, em ne pricas dok dizes ljude ni rec nisi reko.. magnezijum rokas na svaka dva minuta, batali sajt i nauci pravila..

Lepii Goga

Player
Player
Ova situacija se desila posle 1:30 min nakon sto je ista osoba uradila ovo " " .Dosao sam da radim na klizistu i krenuo je da me udara.IC sam pitao sta je problem i cutao je i samo sam nastavio da radim.Mislio sam da ce da ostane na tome i da cu moci da nastavim RP.Nakon toga mi je zapalio auto_Od tad sam krenuo da snimam.
Mislim da ce ovaj thread biti jako interesantan za sve admine zato sto ima mnogo prekrsenih osnovnih RP i GrandRP pravila i jer je sve snimljeno u kontinuitetu od 30+ min.

Kratak opis snimaka:
'kliziste 0' gori mi auto , 'kliziste 1' glavna radnja , 'kliziste 2' prati nas i puca na nas i policiju , 'kliziste 3' narucivanje ubistva preko kluba.

Ukoliko snimci predugo traju mogu da stavim timestamps svuda da biste lakse i brze videli gde se desava neka radnja ili konverzacija.Na 'kliziste 1' sam stavio samo 2 timestampsa gde mi negativno pominje clana porodice.

Ukratko, nakon onoga na trkama je krenuo vise od sat vremena da radi to sto radi.Po ID je znao ko sam,kako se zovem,u kojoj sam familiji,koji auto vozim.Siguran sam da nisam prvi kome se ovo desilo od strane njega.

Zbog yt autorizacije sam morao da okacim video iz 3 tj. 4 dela,svi linkovi su ovde

|
|
|
Dečko nauči pravila zašto ulazim kad pojma si nemaš

lakokaracha

Player
Player
Opet bih zamolio Vas i Vase prijatelje da se uzdrzite komentara,pogotovo onih uvredljivih na gradskom.Hvala

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

• ID 18622 ce dobiti kaznu za G.P 3.1, G.P 6.15, G.P 6.19
• ID 32312 ce dobiti kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom