Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Scarlet Dashwood
Suspect ID
31107
Date of violation
Oct 28, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/DNz5n7N7cMA

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
MG - Zna da radim posao koji zahteva skener koji je ielgalan te me namerno zaustavlja
FailRP - blokira mi motor, ne daje mi vreme od prethodnog upozorenja da se zaustavim
FearRP - Vadim pusku na njega nakon sto je on sklanja te nema straha za zivot i krece da me puca bez ikakvog upozorenja.

JackalBenassi

Player
Player
Radio sam patrolu na motoru aktivirao radar zatim je on prosao velikom brzinom pored mene okrenuo sam se i za njim krenuo gdje sam mu poslao zahtjev da se zaustavi nije tjeo morao sam da ga ja zaustavim.Zatim se parkiravam ispred i govorim;Gospodine izadjite iz vozila dajte mi vas pasos na uvid gdje on odbija te vadi pusku broji 5 sec i odma me ubija nek stavi cjeli snimak ja nisam snimao nazalost.A kako ja da znam da ti radis taj neki posao i treba ti ilegalni skener o cemu ti pricas druze ???? ja sam tebe zaustavio jer si prebrzo vozio de stavi snimak i bice ti sve jasno !!!!

KingGio

Player
Player
Sta pricas ti druze, prva stvar, rutinska kontrola nikakav ovde mg nije bio, ko zna sta ti radis i koga zabole kurac, druga stvar, o kakvom failrpu ti pricas? Treca stvar fear rp ti radis ovde, izlazis i pretis liku koji ima pusku u ruci, pritom pretis pistoljem, kakva je ovo zalba, o cemu se radi?

Scarlet Dashwood

Player
Sta pricas ti druze, prva stvar, rutinska kontrola nikakav ovde mg nije bio, ko zna sta ti radis i koga zabole kurac, druga stvar, o kakvom failrpu ti pricas? Treca stvar fear rp ti radis ovde, izlazis i pretis liku koji ima pusku u ruci, pritom pretis pistoljem, kakva je ovo zalba, o cemu se radi?
sklonio je oruzije ne brukaj se

Scarlet Dashwood

Player
Radio sam patrolu na motoru aktivirao radar zatim je on prosao velikom brzinom pored mene okrenuo sam se i za njim krenuo gdje sam mu poslao zahtjev da se zaustavi nije tjeo morao sam da ga ja zaustavim.Zatim se parkiravam ispred i govorim;Gospodine izadjite iz vozila dajte mi vas pasos na uvid gdje on odbija te vadi pusku broji 5 sec i odma me ubija nek stavi cjeli snimak ja nisam snimao nazalost.A kako ja da znam da ti radis taj neki posao i treba ti ilegalni skener o cemu ti pricas druze ???? ja sam tebe zaustavio jer si prebrzo vozio de stavi snimak i bice ti sve jasno !!!!
nije razlog da mi na keca lockas motor

KingGio

Player
Player
Aha, aj izadji ti liku koji ima pusku u ruci, sa pistoljem u rl pa kad te izbusi kao majmuna reci Bogu nije uperio u mene

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtjevam da ID 31107 dostavi POV od cjele potjere
    . Imate rok 12 sati

Tio Darkin

Player
Player
To sto ste vecina toxic i kad vas se zaustavlja i ljepo prica nezna te uc u rp situaciju nego je pusi kurac tebi cu izac itd previse su blaga pravila servera za takve likove fuuuj

Scarlet Dashwood

Player
To sto ste vecina toxic i kad vas se zaustavlja i ljepo prica nezna te uc u rp situaciju nego je pusi kurac tebi cu izac itd previse su blaga pravila servera za takve likove fuuuj
gde ce irl da ti ugase motor a ti policiju nisi ni skontao jos

Tin

Player
Player
Druze isti policajac je danas nas poslije eventa hapsio dok smo imali pusku u rukama,mg-ao i razne stvari,uskoro ide nova takva za ovog policajca

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 31107 dobit će kaznu za FailRP
  • morate osobu tri puta da upozorite ili posaljete radar da bi aktivirali mogucnost automatskog zaustavljanja vozila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom