By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!snimak nisam sekao,vec sam tada upalio pov kada si rekao ' vezujem lice ' a tada nisi rekao razlog hapsenja i dok se upalio pov poceo je tog dela koji sam i stavio,a drugo bio sam zaustavljen tu nepunih 30 sekundi dok sam spustio igru da udjem na diskord za event i kad sam se vratio u igru vi ste bili tu tako da nisam mogao cuti sta ste govoriliZasto ti nije snimak od pocetka od samog zaustavljanja vec si isekao deo kada smo ti rekli da je rutinska kontrola? Nakon toga nisi nam ni rekao da ides na event niti bilo sta.
To je ceo pov koji imam,jer nisam upalio pov kada su me zaustavili vec kada su rekli ' pretrazujem lice ' i nakon 10 sekundi bez jedne reci su mi rekli ' vezem lice ' i tada sam upalio pov,a koliko znam zar svakako nije dozvoljeno hapsenje ili bilo kakvo zadrzavanje lica 10 minuta pre pocetka eventa i 5 minuta posle eventa,a ovo je bilo 3 minuta pred pocetakNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
. Imate rok 12 sati
tada si mi samo rekao da ti dam pasos i to je to,nigde nisi pomenuo rutinsku kontrolu,vec si to vrv rekao dok sam bio afk ako si uopste rekao i zasto bih morao da naglasim da idem na event kad po pravilu ne smes da hapsis osobu ili da otimas 10 minuta pred event i 5 minuta posle eventaKako si izašao iz vozila i dao pasoš i podigao ruke itd ako si išao da gledaš ‘event’?
Ja ne znam kad je tebi event a kad ne. Onda bi se svako vadio da ide na event. Ti nama nisi rekao ništa za evente ni u jednom trenutku. Daj ceo video od samog početka kada smo te zaustavili.To je ceo pov koji imam,jer nisam upalio pov kada su me zaustavili vec kada su rekli ' pretrazujem lice ' i nakon 10 sekundi bez jedne reci su mi rekli ' vezem lice ' i tada sam upalio pov,a koliko znam zar svakako nije dozvoljeno hapsenje ili bilo kakvo zadrzavanje lica 10 minuta pre pocetka eventa i 5 minuta posle eventa,a ovo je bilo 3 minuta pred pocetak
to je ceo snimak,nista nije seceno kada si me vezao tad sam upalio povJa ne znam kad je tebi event a kad ne. Onda bi se svako vadio da ide na event. Ti nama nisi rekao ništa za evente ni u jednom trenutku. Daj ceo video od samog početka kada smo te zaustavili.