Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5674
Players nickname
Elvis Pritisni
Administrators nickname
Patrik Malone
Date
Oct 29, 2022
Time
21:35
Proofs
//

MachineGun

Player
Player
Dobio sam ban za 3.1 jer sam vrijeđao policajca koji me vodio u samicu. Ne vidim po čemu je to OOC vrijeđanje. Iz osobnog iskustva znam kako se zatvorenici odnose prema policiji. Bio sam vidno frustriran postupcima koju su bili nepravedni prema meni i cimeru iz ćelije. Stoga vas molim ako je moguće dobiti unban.

MachineGun

Player
Player
Dobio sam ban za 3.1 jer sam vrijeđao policajca koji me vodio u samicu. Ne vidim po čemu je to OOC vrijeđanje. Iz osobnog iskustva znam kako se zatvorenici odnose prema policiji. Bio sam vidno frustriran postupcima koju su bili nepravedni prema meni i cimeru iz ćelije. Stoga vas molim ako je moguće dobiti unban. Policajac kako se vidi na videu prekoračio je svoje ovlasti nadam se da će biti sankcioniran i od strane upravitelja zatvora.

MachineGun

Player
Player
I koliko znam da bi se nekoga stavilo u sobu bez opasnih stvari(samicu) mora ići stegovna prijava i nakon toga stegovni postupak protiv zatvorenika o čijoj kazni odlučuje pravnik a ne sami policajac

Status
Not open for further replies.
Top Bottom