Pozvao sam pojacanje na fam radio i dolazi djordje dior koji je iz fam i ubija me bez razloga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!NE SMES DA RADIS TK NITI DA BROJIS 5 SEC U GRADU A NECEMO O TOME STA SPEMAS I PRICAS NA FAM RADIOuznemiravao si policajce
hteo si da ih kidnapujes u gradu!!
JA SAM TI ODBROJAO 5 SEKUNDI IMAM POV
nisi admin i postavi ti pov cele situaciji i ne znam zasto bio postavio povpostavi pov cele situacije
posalji ali ne mozes da mi odbrojavas u centru gradaimam pov gde se cuje kako ti odbrojavam
Ne znam sta ce ti rok duzi od 1 minute ako se jasno vidi da me ubio i da je iz moje fam , kao prvo ne sme ni da me ubije jer je iz moje fam on je oba pravila preksrio , ja ti kazem sad da cu staviti zalbu za admina jer ovo stvarno nije fer pov duzi od minut a sve se vidi i da smo ista fam i da me je ubio i sad mi se smeje ingame ,a poslusajte video koji sam posloPre nego sto krenem proveravati vasu zalbu. Ispravite format
Postavite klip od pocetka situacije(klip mora biti duzi od 1 minuta) Imate rok 12h
Kopi pejstujte ovo i na gogle udjite u ovaj link i vidite kako mga i gore imate snimak sta prica sa adminomfile:///C:/Users/ax837/Videos/Captures/RAG%D0%95%20Multi%D1%80l%D0%B0y%D0%B5r%20%20%20%20%202022-10-30%2010-04-43.mp4
Ne znam sto nece sad cu igmur da probem da stavimfile:///C:/Users/ax837/Videos/Captures/RAG%D0%95%20Multi%D1%80l%D0%B0y%D0%B5r%20%20%20%20%2010_30_2022%209_56_08%20AM.png Pitam se odkale mu ovo
Druze , ja mislim da je ovo sve dovoljno sto imam da se igrac kazniPre nego sto krenem proveravati vasu zalbu. Ispravite format
Postavite klip od pocetka situacije(klip mora biti duzi od 1 minuta) Imate rok 12h