Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21937
Players nickname
Strahinja Pluxury
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 30, 2022
Time
17:31
Proofs
https://imgur.com/a/L8UtUUJ

Strahinja Shakur

Player
Player
Dobio sam ban za 6.22 i postavio unban appeal, dragi admin MUjo Mustafic je proverio logove i rekao da sam ja to stavio u gepek ali ja nisam stavi to u gepek jer sam iz porodice uzeo 100 metaka za asault, 25 metaka za rev i to je to. Ja sam posle livao porodicu jer sam rekao bicu malo da odigrm koji event pa idem, i imao sam odobrenje jer da nisam imao ne bih bilo dostupno mom ranku. Ja sam posle livanja porodice 2 ili 3 sata stvaio u gepek 200metaka za asault, asault carabine, revolver i 30 i nesto metaka kojih sam kupio na crnom trzistu i stavio sam to u gepek jer sam morao do vlade a tamo pretresaju i uhapsili bi me. Nisam stavio u gepek niti prodao istu municjiju ili oruzje. Molim admine da ramisle jer pravda uvek se dokaze ako neko nije kriv. Bio sam dobar sa liderom i rekao sam mu da idem i on me je okacio a mislim da nije uredu za to dobit ban jer nisam prodao potpuno drugo oruzje sam stavio i drugu kolicinu. Molim da razmislite o mojoj zalbi i utvrdite najjbolje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom