Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Marabunta org auta na trkama | 1416, 6397

Status
Not open for further replies.
Players nickname
Jackey_Jones
Suspect ID
1416 i 6397
Date of violation
Nov 20, 2021
Time of violation
23:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=IQTbLwZ_dCQ

strickeN

Player
Player
Stvarno nije u redu da likovi dolaze svaki dan na ulicne trke sa Org autima koji idu brze od obicnih, je l smo mi budale sto placamo tolike pare na privatna vozila, registracije i osiguranja? Lepo sam ih sve upozorio pre svake trke, X puta sam ih uhvatio kako rade ovo i ni jedan od njih nije pomislio da to nije ispravno. Ovaj zadnji je cak samouvereno rekao: "kolega je pre isto radio, pa nista".
Oni ovo rade redovno i vidim da pricaju izmedju sebe o tome, sto znaci da lider vrlo dobro zna sta se desava i ne sprecava ih, tako da, treba i lidera/organizaciju kazniti za nepostovanje pravila. Ponavljam, svaki od njih je bio upozoren pre trke i ne bi ih ni prijavio da su prestali da rade ovo. Nazalost imam samo 2 snimka, ostale nisam sacuvao jer sam mislio da im je upozorenje dovoljno.
9mJj11h.jpg

U oba snimka, dokazi se nalaze na pocetku i kraju klipa, 95% snimka je trka, slobodno preskocite. Nisam hteo da secem zbog vasih pravila.

KiraYazumi

Player
Player
Lagano prihvatite ovu žalbu, momci će biti kažnjeni obojica i od strane mene i od Administracije. A sad, ja za ovo ne mogu dobiti Warning, jer ne mogu zbog 1 ili 2 čoveka da odgovara cela Organizacija. Ovo citiram kako je meni napisano. Hvala na razumevanju.

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 1416, 6397 će biti upozoreni za voženje org vozila na privatne evente.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom