Krenuli smo po bundevu i taman da se vratimo gledamo poklone dode ovaj debil i krene pucat po nama bez razloga. Zelim da se ovaj korisnik bana radi ovoga.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. "Debil" oce vredjanje.Krenuli smo po bundevu i taman da se vratimo gledamo poklone dode ovaj debil i krene pucat po nama bez razloga.
tako da pusis mi kurac debilu da te gazi i occ si debil opet i dostavi ti pov jer ovdje se nevidi da te gazi kad je pobjegao jer si ga puco bez razloga nauci se malo roleplayat a ne pucat ko neki retard iz umo jebene bolnice idi igraj jebeni DM ako ti se puca1. "Debil" oce vredjanje.
2. Ne razumem zasto pricas "sta nas ovaj puca" lepo dostavi POV sta si radio kada sam pokusao da pokupim bundevu.
3.Dostavi POV gde se vidi da me tvoj prijatelj gazi dok pricate na discord tako da MG.
Au jbt 4zalbe za rdm za 2 danaKrenuli smo po bundevu i taman da se vratimo gledamo poklone dode ovaj debil i krene pucat po nama bez razloga.
Cuveni Santo Capra najjaci likOvaj 4210 ima vise zalbih na DM nego moja baba godina !
3.Au jbt 4zalbe za rdm za 2 dana
off topicAu jbt 4zalbe za rdm za 2 dana
off topicOvaj 4210 ima vise zalbih na DM nego moja baba godina !
off topicSanto Capra poznati MG-er, Korisnik Heavy Sniper-a na dogadjajima, PG-er, Zajeban covek, voli
Pa ne moze da se vidi kad si upao mrtav u kanaltako da pusis mi kurac debilu da te gazi i occ si debil opet i dostavi ti pov jer ovdje se nevidi da te gazi kad je pobjegao jer si ga puco bez razloga nauci se malo roleplayat a ne pucat ko neki retard iz umo jebene bolnice idi igraj jebeni DM ako ti se puca
off topic.Pa ne moze da se vidi kad si upao mrtav u kanal
Kako može da bude off topic kad je žalba na mene?off topic.
Neko je moro naslijedit veljuOvaj 4210 ima vise zalbih na DM nego moja baba godina !
off topicNeko je moro naslijedit velju
Ja i ?off topic
off topicoff topic