Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16608
Players nickname
Sake Nevolja
Suspect ID
13517
Date of violation
Nov 3, 2022
Time of violation
14:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ff7cmnjo4UQ

Steefan AlCapone

Blocked
Blocked
ja mislim da bi bilo najbolje da lica daju ceo pov od ulaska u vladu jer gospoda iz vlada su mu borjali na uslasku u vladu

Drac0n

Player
Player
HAhahaha Nevolje kme kme na delu. Ajde plači još malo što si izbačen iz Vlade, pritom i uhapšen. Treba te banovati za ovakav non rp, kao primer za ostale non rpere i noobove poput tebe. Ulaziš sa oružjem u Vladu pored agenata, pritom kačiš pov od 36 sekundi, bravo.

Sake Nevolja

Player
Player
To ti ne mozes da znas sam krsis previse pravila nauci kako se RP-a a drugo radis isto sto si i sa NG-om radio znaci da namerno nabijas warn poz od mene
AHAHAAHAHAHAHHAAHAHHAHA NE MOGU ZNATI DA LI SU IZ VLADE PO TOME JER IMAJU USSS PANCIRE, MOMAK OVDJE SE RADI OOC PROBLEMU I FALIRP? STA PRIČAS TI

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji​
  • Čeka se odgovor ID-a 16608.

Ima 4 sati da odgovori.

Sake Nevolja

Player
Player
Evo ga duži pov, nigdje nisam dobio ni jedno upozorenje da skolonim oružije ili da napustim vladu, ovdje se radi o velikom failrp i pg. Jer u stvarnom životu ne možes da pucaš tejzerom na pušku ili da bez bilo kojeg upozorenja ili opomene potegneš pušku na nekog i još ga ubijes, Nije im bio ugrožen život i ne smiju da rade PG sa tajzerom i da me vezuju sa puškom. Toliko, evo ga pov od onog dijela kod kojeg mi se sačuvao snimak,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom