Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28295
Players nickname
Noa Markovic
Administrators nickname
Tefo_Zambada
Date
Nov 3, 2022
Time
17:55
Proofs
https://imgur.com/a/J648YhD

MimoTheCat

Player
Player
Admin Tefo Zambada me stavio u demorgan za G.P G.P 6.7+G.P 3.1 nakon moje žalbe u kojoj sam prijavio nekoga kako me ubio u green zoni i ukrao mi vozilo u istoj. U POV-u sam spomenuo kako je "retard mali" i kako je "smrad". Mene zanima, kako i od kada je govorenje nekome da je "retard" ili "mali smrad" OOC vrijeđanje? Također dobio sam kaznu za G.P. 3.1 jer sam se "vratio u borbu", zanima me kako je Tefo znao da se "vraćam u borbu" ako nisam pucao na tog lika već sam se vratio tamo da vidim gdje mi je auto koji mi krade u green zoni i pritom on nije mogao znati tko sam jer sam nosio masku... On je prekršio 2 pravila i pritom je kažnjen za samo 1 od ta 2 iako se u 2 dostavljena POV-a jasno vidi kako je prekršio oba... Molim admina Tefo Zambada da mi se izjasni ovdje što je prije moguće jer nisam trebao biti kažnjen za ovo.

MimoTheCat

Player
Player
Također, on je prekršio još jedno pravilo pored ova 2 a to je da mi nije brojao 5 sekundi prije ubijanja, čime krši G.P. 6.15.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom