Takodjer imam POV de se vidi kako si se ti prvi svom snagom zabio u naseg...da si stavio cijeli pov vidjelo bi se da ste prvi ciljali u nas bez razloga i prijetili nam sa puskama
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Takodjer imam POV de se vidi kako si se ti prvi svom snagom zabio u naseg...da si stavio cijeli pov vidjelo bi se da ste prvi ciljali u nas bez razloga i prijetili nam sa puskama
bio bi mrtav lmaoSta da on kojim slucajem nije bio mrtav?
jel imas i onaj pov gdje radis PG ili ga ja trebam kacit ?Takodjer imam POV de se vidi kako si se ti prvi svom snagom zabio u naseg...
jer mi se nije ocitalo i jos sam vam to rekao IC...??Takodjer imam POV de se vidi kako si se ti prvi svom snagom zabio u naseg...
Od cega?bio bi mrtav lmao
od neceg ?Od cega?
who?Sta da on kojim slucajem nije bio mrtav?
tisina da ne bi ti bio presavijen stefane savijaOd cega?
savijeniOd cega?
Slobodno, mene isto zanima koji sam PG napravio cijelo vrijeme sam sjedio u kolima?jel imas i onaj pov gdje radis PG ili ga ja trebam kacit ?
da da, a ono gdje si skocio sa 2 puta sa planine?Slobodno, mene isto zanima koji sam PG napravio cijelo vrijeme sam sjedio u kolima?
Okaci boli me dupe, ja znam da nisam, mozda je neko drugi ja nisam jer sam cijelo vrijeme u autu... GGda da, a ono gdje si skocio sa 2 puta sa planine?
Okaci boli me dupe, ja znam da nisam, mozda je neko drugi ja nisam jer sam cijelo vrijeme u autu... GG
who?Okaci boli me dupe, ja znam da nisam, mozda je neko drugi ja nisam jer sam cijelo vrijeme u autu... GG
Druze ne pravi se pametan ovaj graficki mod je verifikovan od strane rage mp.
Druze taj graficki mod mi ne daje nikakvu predno, naprotiv samo mi otezava.da ali nije od GrandRP administracije, modovi, modifikacije i slicni softveri se ne smiju koristiti
4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.)
Druga stvar zbog toga postoji Anti cheat.da ali nije od GrandRP administracije, modovi, modifikacije i slicni softveri se ne smiju koristiti
4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.)
sto ti nije jasno neke reduxe kao tvoj ne mozes koristiti na GRANDUDruze taj graficki mod mi ne daje nikakvu predno, naprotiv samo mi otezava.
Igra igleza samo lepse i to je to.