Ja bi rekao da tebi nije jasno da n krsi pravila, jer ne daje mi nikakvu prednost u odnosu na nekog drugog.sto ti nije jasno neke reduxe kao tvoj ne mozes koristiti na GRANDU
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja bi rekao da tebi nije jasno da n krsi pravila, jer ne daje mi nikakvu prednost u odnosu na nekog drugog.sto ti nije jasno neke reduxe kao tvoj ne mozes koristiti na GRANDU
(Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.)Ja bi rekao da tebi nije jasno da n krsi pravila, jer ne daje mi nikakvu prednost u odnosu na nekog drugog.
Nista to, samo imam lepse refleksije i boje u igri i to je to.(Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.)
kad umres treba ti biti crno sivo a ne da vidis sve u bojama ko da nisi ni umroNista to, samo imam lepse refleksije i boje u igri i to je to.
sto znaci da si maknuo taj efektkad umres treba ti biti crno sivo a ne da vidis sve u bojama ko da nisi ni umro
Cek i to ti je prednost? Sto on u smrti vidi u bojama a ti crno bjelo, to ti je ovo sto si napiso "Onemogucavanje djelovanja droge, hakova..." bolje da nisi to napiso?kad umres treba ti biti crno sivo a ne da vidis sve u bojama ko da nisi ni umro
onemogucavanje droga je isto kao ovo ne znam o cemu pricasCek i to ti je prednost? Sto on u smrti vidi u bojama a ti crno bjelo, to ti je ovo sto si napiso "Onemogucavanje djelovanja droge, hakova..." bolje da nisi to napiso?
A jedina prednost ti je ta, sto ti moze crash-at gta pa ga posle psujes sto je crash-o