Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10538
Players nickname
Zoran_Rajzer
Suspect ID
13630
Date of violation
Nov 5, 2022
Time of violation
9:21
Proofs
https://youtu.be/587qcvh91Kc

stipe_muhadin

discord: dodoo#4613
Player
Pozdrav, žalim se na igrača navedenog id-a zvog prekršaja pravila (RDM). Okupili smo se i čekali bundevu da padne sa neba kada je dotični uletio sa vatrenim oružjem i opalio po svima. Nekoliko njih je uzvratilo paljbu te smo ga neutralizirali a bilo je i mrtvih. Nisam pucao po njemu nego sam cekao iza ograde dok se situacija ne smiri.

Boza Pubovic

Player
Player
Ja mislim da se gospodin prepao za svoj zivot jer su i drugi ljudi bili sa puskama a mozda on nije psihicki stabila i od strama je sve krenulo da puca.

stipe_muhadin

Player
Ja vjerujem da nije s obzirom kako je uletio s otvorenom paljbom po ljudima iz automatske puške. Mislim sa je bilo namjerno s obzirom da je znao da će biti puno ljudi na istom mjestu

stipe_muhadin

Player
Ali je pucao bez ikakvog razloga po meni i drugima te je ubio dvojicu

Boza Pubovic

Player
Player
Ja mislim da se gospodin prepao za svoj zivot jer su i drugi ljudi bili sa puskama a mozda on nije psihicki stabila i od strama je sve krenulo da puca.

stipe_muhadin

Player
Ja mislim da se gospodin sada malo uplasio kada je vidio da je podnesena zalba protiv njega i nadam se dace shvatiti da mu necu oprostiti sutra je sahrana mojim drugovima koje si ubio tijekom pucnjave i moje srce to jedva trpi.

stipe_muhadin

Player
I da, niko nije bio s puskama, bile su u ruksaku a kada si poceo pucati onda su ih izvadili

Uros Obilic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 13630 dobit će kaznu za G.P 6.15

Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom