Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27067
Players nickname
Micheal Carnage
Administrators nickname
Tefo Zambada
Date
Nov 5, 2022
Time
13:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/235221/#post-837859

Micheal Featherstonehaugh

Once u start to Learn, the L dissapears
Player
Joined
Jul 8, 2022
Messages
145
Bila su 4 igraca u vozilu. Rekao sam im da postavljam reket (iz sale naravno). Imao sam rev i pancir, ali igrac je izvadio kalas na mene. Ubio sam igraca, te njegove prijatelje. (Znam da su bili grupica s tim da su se vozili zajedno i bili su obuceni isto). Dobio sam 3. Warn (Ban) radi te odluke, iako smatram da smo se uputili u RP prije, a naravno i kada je dignuo pusku na mene. Smatram da je odluka lose donesena.
 

Sejo_Hadziahmetovic

Player
Player
Joined
Nov 5, 2022
Messages
10
Postavljaš "reket" iz šale dizajući pušku na nas. Iako reket kako god nije bio legitiman jer Vas je bilo samo dvoje i sa naše strane je ozbiljno čak ozbiljno shvaćen, a ne iz šale.

Ubijaš četvero ljudi tu bez ikakve apsolutno RP osnove, te smatram da je kazna apsolutno legitimna. Sa time da si nas pobio sve i apsolutno ušao u to da nas sve izvrjeđaš gnusno dok smo mrtvi.
 

Micheal Featherstonehaugh

Once u start to Learn, the L dissapears
Player
Joined
Jul 8, 2022
Messages
145
Razumijem da to mislis, ali G.P. 6.15 znaci pucanje bez Role Playa / Postavljanje uslova ili slicno. Usli smo u roleplay kada smo pricali, ali takodjer i kada je vas lik digao kalas na mene. S tim da je samo 1, nije bilo Feara i zato mislim da je warn (zbog kojeg sam dobio ban) bio nepravilan.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom