Ovako svaki dan,imam pov kako nas ubijaju,sve ali treba preko 1h da se okaci na yt nmg da cekam..Dovoljno je dosta nas mrtvih i kako nas dovrsavaju,govore doktoru da ne dize.....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma je li ?nemas pov od cijele situacije
Eto jos dokaza protiv tebe..Ma je li ?Pov od malo pre..
OvakoOvako svaki dan,imam pov kako nas ubijaju,sve ali treba preko 1h da se okaci na yt nmg da cekam..Dovoljno je dosta nas mrtvih i kako nas dovrsavaju,govore doktoru da ne dizu...
+ mesas IC sa OOC.Pisem Dizi me u Non rpOvako svaki dan,imam pov kako nas ubijaju,sve ali treba preko 1h da se okaci na yt nmg da cekam..Dovoljno je dosta nas mrtvih i kako nas dovrsavaju,govore doktoru da ne dize.....
Naravno ne smem da pisem u rp jer sam mrtav svako to zna+ mesas IC sa OOC.Pisem Dizi me u Non rp
Ovako
1.Moj kolega i ja smo dosli do vas gde mi vi brojite bez razloga na ulici.Te posle toga pucate bez odbrojavanja u vasem dvoristu
2.Rekao si da imas panele odkud znad da nismo dosli da ih pokrademo?
3.Prvi metak je bio sa vase strane.
4.Ako su svi tvoji mrtvi nije dovoljan dokaz a imam sva prava da kazem bolnicaru da ne dize.
Kad naucis pravila javi se.Poz
HAHAHAHA SKIDAS KAMERICU A OVO JE DM HAHAHAHAHAHAHSHSHSHAHAHAAHAHHAHAHA SKIDAS KAMERICU JE IC FORUM JE OCja sam skino kamericu to je fail rp hahahaha
Plus niko nema pravo da mi upadas u moj forum i da glumis zrtvu+ mesas IC sa OOC.Pisem Dizi me u Non rp
Brojali smo dok ste bili na nasem posedu onda smo prestali..Ali ste vi pucali.CaoAHHAHAHAHAHAHA aj daj duzi pov.brojali ste nam 5 sekundi mi spali s motora tu se zabili i vi nas krenuli pucat i mi vas pobili ko kerovi ahhahahaha i odma ste krenuli pucat rekli ste 5 4 i krenuli pucat
gde ti je validan dokaz za sve sto pricas?Brojali smo dok ste bili na nasem posedu onda smo prestali..Ali ste vi pucali.Cao