Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15 / 31567-29421-24005-7226-20122

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28677
Players nickname
Todor Darkin
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 11, 2022
Time of violation
17:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nVGPzZPC9lE

Alvaro Serinkov

Player
Player
slusaj kao prvo ja vas u toj situaciji nisam uopce ni ubio to su vas ljubicasti a ja sam dosao i smijao vam se

Vasko Zabatic

Player
Player
istina ja i alvaro smo prolazili motorima meni ja alvaro rekao da ga neki mali tera s puskom a na njihovom posedu uopste nismo bili

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Ovako svaki dan,imam pov kako nas ubijaju,sve ali treba preko 1h da se okaci na yt nmg da cekam..Dovoljno je dosta nas mrtvih i kako nas dovrsavaju,govore doktoru da ne dizu...
Ovako
1.Moj kolega i ja smo dosli do vas gde mi vi brojite bez razloga na ulici.Te posle toga pucate bez odbrojavanja u vasem dvoristu

2.Rekao si da imas panele odkud znad da nismo dosli da ih pokrademo?

3.Prvi metak je bio sa vase strane.

4.Ako su svi tvoji mrtvi nije dovoljan dokaz a imam sva prava da kazem bolnicaru da ne dize.

Kad naucis pravila javi se.Poz

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Ovako svaki dan,imam pov kako nas ubijaju,sve ali treba preko 1h da se okaci na yt nmg da cekam..Dovoljno je dosta nas mrtvih i kako nas dovrsavaju,govore doktoru da ne dize.....
+ mesas IC sa OOC.Pisem Dizi me u Non rp

Todor Sikter

Player
Player
Zz imam ceo video
Ovako
1.Moj kolega i ja smo dosli do vas gde mi vi brojite bez razloga na ulici.Te posle toga pucate bez odbrojavanja u vasem dvoristu

2.Rekao si da imas panele odkud znad da nismo dosli da ih pokrademo?

3.Prvi metak je bio sa vase strane.

4.Ako su svi tvoji mrtvi nije dovoljan dokaz a imam sva prava da kazem bolnicaru da ne dize.

Kad naucis pravila javi se.Poz
😘

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
AHHAHAHAHAHAHA aj daj duzi pov.brojali ste nam 5 sekundi mi spali s motora tu se zabili i vi nas krenuli pucat i mi vas pobili ko kerovi ahhahahaha i odma ste krenuli pucat rekli ste 5 4 i krenuli pucat

Todor Sikter

Player
Player
AHHAHAHAHAHAHA aj daj duzi pov.brojali ste nam 5 sekundi mi spali s motora tu se zabili i vi nas krenuli pucat i mi vas pobili ko kerovi ahhahahaha i odma ste krenuli pucat rekli ste 5 4 i krenuli pucat
Brojali smo dok ste bili na nasem posedu onda smo prestali..Ali ste vi pucali.Cao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom