Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Beli Johnson
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 5, 2022
Time of violation
17:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=HgWw2GUagY4&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Kao sto se vidi na povu ja sam pokusao da RP-a arhitektu ali clanovi vlade mi nisu to dozvolili mozete i sami videti da pricaju da ne vide nista kao na papiru zato sto je takva textura mutna je i pricaju da je sve mutno sto je RP2WIN, posle toga se vidi da me lice zaustavlja i provera na PDA i govori da je rutinska kontrola koliko znam vlada ne moze da radi rutinske kontrole isto tako su me pretresli bez razloga ja nisam hteo da udjem u zgradu vlade tako da oni nemaju pravo to da rade plus nemam ni dosije ni zatvorske kazne ali i da imam lica su u obavezi da mi kazu da imam zatvorske kazne i da zato moraju da me pretresu.
Smatram da su clanovi vlade ovde pogresili.

Maximus Grand

Player
Player
Pre svega Vlada je gorela ako nisi video mozda sam ja sam stajao ispred bio sam Evakuisan iz zgrade i naravno niko nije mogao ni da pridje do mene i sobzirom na to da sam ja bio ispred sva lica moraju biti pretresena a drugo Samim tim sto si dosao ispred Vlade bi trebao da budes pretresan sto je IC problem a drugo RP-as arhitektu dok je zapaljena Vlada. A drugo ne znam kako dolazis da RP-as Arhitektu dok je zapaljena Vlada i stojis kod zapaljenog dela. Jos ti se cuje DC u pozadini. A 3 Stvar ti radis komandu za pokazivanje Arhitekticke dozvole sto je RP2WIN od tebe sam si sebe prijavio.. I pokazujes Srednji prst u GZ

Last edited:

Joe Ninthstreet

Player
Player
Pre svega Vlada je gorela ako nisi video mozda sam ja sam stajao ispred bio sam Evakuisan iz zgrade i naravno niko nije mogao ni da pridje do mene i sobzirom na to da sam ja bio ispred sva lica moraju biti pretresena a drugo Samim tim sto si dosao ispred Vlade bi trebao da budes pretresan sto je IC problem a drugo RP-as arhitektu dok je zapaljena Vlada. A drugo ne znam kako dolazis da RP-as Arhitektu dok je zapaljena Vlada i stojis kod zapaljenog dela. Jos ti se cuje DC u pozadini
warn ionako i ovako za rp2win tako da jbg bice bolje maybe ☻☻☻

Maldathaes Trueshadow

Player
Pre svega Vlada je gorela ako nisi video mozda sam ja sam stajao ispred bio sam Evakuisan iz zgrade i naravno niko nije mogao ni da pridje do mene i sobzirom na to da sam ja bio ispred sva lica moraju biti pretresena a drugo Samim tim sto si dosao ispred Vlade bi trebao da budes pretresan sto je IC problem a drugo RP-as arhitektu dok je zapaljena Vlada. A drugo ne znam kako dolazis da RP-as Arhitektu dok je zapaljena Vlada i stojis kod zapaljenog dela. Jos ti se cuje DC u pozadini. A 3 Stvar ti radis komandu za pokazivanje Arhitekticke dozvole sto je RP2WIN od tebe sam si sebe prijavio.. I pokazujes Srednji prst u GZ
Kakve veze ima što se čuje Disc kad ti ljudi nisu umešani u situaciji tako da MG ne može da bude.

Maldathaes Trueshadow

Player
Server nije hard RP tako da nemoj da mi pricas o RP-u, ako vec pricas kako RP-am arhitektu dok zgrada goti kako onda tvoji clanovi mogu odmah posle ugasenog pozara ulaze u zgradu kao da nista nije bilo kao da nije gorela.

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Au druze sta ti objavljas ? jel moguce da namerno hoces da nabijas warn ? ovo nema nigde veze to je njohova prostorija i setas oko vlade normalno da ce ti traziti pasos itd... i jasno glasno se cuje cist MG ovo moze samo kazna za tebe sam sebe si namestio heheheh

Maldathaes Trueshadow

Player
Au druze sta ti objavljas ? jel moguce da namerno hoces da nabijas warn ? ovo nema nigde veze to je njohova prostorija i setas oko vlade normalno da ce ti traziti pasos itd... i jasno glasno se cuje cist MG ovo moze samo kazna za tebe sam sebe si namestio heheheh
Govori lik koji je okacio jutros svoju org na forum.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom