Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna Biografija | Vladan Peskir | 6096

Rejected
Status
Not open for further replies.

BBBBBBBB

Player
Player
Joined
Apr 8, 2022
Messages
8
Ime i prezime: Vladan Peskir
Roditelji:
Otac: Juri Shcherbakov
Majka: Saska Peskir
Visina i tezina: 182cm / 90kg
Vrsta tela: Atletske gradje, srednje fizicke spremnosti
Boja ociju: Plava
Boja kose: Siva
Tetovaze: Ima
Državljanstvo: Rusko
Osobine: Temperamentan, pošten, ponekad nasilan, iskren.

Hobiji: Trčanje, Ronjenje, Planinarenje.

Zovem se Vladan Peskir dolazim iz Krasnoye (Rusija), jos od malena otac me je forsirao da treniram i da se bavim nekim sportom. Dok sam bio mali kao poklon za svoj 15 rodjendan otac mi je kupio pantera.
Nakon 4,5 godina se činilo mi se da je moguce pripitomiti divlju životinju, ali nažalost nije bilo tako, tako da me je panter napao i otkinuo desnu ruku.
Nakon tog dogadjaja sam bio prebačen u bolnicu u Moskvi gde nisu mogli naci nikakvo rešenje za nedostatak ruke, pa su me poslali na lečenje u Los Andjelesu (SAD).
Isao sam po mnogo bolnica i dobio sam ponudu od jedne bolnice sa koja je bila jedna od retkih koja se bavi ugradjivanjem mehanizovanih ruka.
Na sta sam odmah pristao jer bi mi mnogo olakšalo u daljem životu. Što se naravno i pokazalo kao dobro rešenje.
Operacija je trajala 40 sati, te je bila uspešna. Privikavanje na novu ruku je bilo jako tesko, ali sam se ipak privikao. Odmah sledece godine sam primljen u Nacionalnu gardu. Odmah sam dobio premeštaj u Los Santos Vojnu bazu "Fort Zencudo".
Nakon nekoliko nedelja, zbog svoje sposobnosti, da mogu izrazito teške stvari dizati bez imalo umora i sposobnosti da lečim ljude bio sam jedan od najsposobnijih pripadnika Nacionalne Garde, te sam napredovao u brigadnog generala.

Posle 10 godina rada u vrhovnoj komandi u vojsci stiglo je pismo da su moji roditelji preminuli. To me je jako pogodilo te sam morao da napustim vojsku.
Sada sam se vratio normalnim životom.


Spospbnosti i Nedostatci:

-Vladan jedini može lečiti, vući, vezati, pretraživati i stavljati lica u vozilo sa vatrenim oružjem manjeg kalibra (pistolj, tazer) zbog uspešne operacije usađivanja robotskih ruku u ljudsko telo.

-Vladan može prepravljati serijske brojeve vatrenog i hladnog oružja zbog svoje specijalne obuke u vojsci te isto oružje može koristiti u svim organizacijama.

-Vladan zbog provedene specijalisticke obuke u vojsci ima mogucnost nošenja oružja koja su obeležena "Heavy Weapons"

-Vladan može ici u borbu 1v2 u svakom trenutku
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom