Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 3.1, G.P 6.13, G.P 6.15, G.P 6.8, PG, MG, VDM, Cheat, BA | ID: 288, 15149

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
288, 15149
Date of violation
Nov 7, 2022
Time of violation
2:30
Proofs
https://youtu.be/qzzm17Nqnj4

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Sve u POV-u.

ID 288 vrijeđa me OOC, nema šta mi ne govori - G.P 3.1.
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.

Ako možemo ovo tretirati kao IC vrijeđanje, možemo svi koristiti riječi ovog tipa u svojim IC pričama, i ponižavati druge.

---

Pokušava da me ubije na ulici, nit je izdao zahtjeve, nit odbrojao pet sekundi.

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Na kraju dođe i udara me dok sam u nesvijesti, legne na mene, iživljava se i sl:

6.13 Ograničeno je ubijanje osobe u nesvijesti kako bi se izbjeglo stanje RP (ubojstvo iz milosrđa). | Demorgan 120 min ili UPOZORENJE
6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana

---

Pored toga radi PG, MG, i možda Cheat/BA.

Kako cheat/BA? Na videu se vidi njegovo nenormalno ubrzanje, trčanje.

Možda je cheat, možda BA, ne znam, na vama je da to procijenite. Nenormalan boost brzine + stane u mjestu, i u istom trenutku me stigne.

---

ID 15149 na kraju dođe i zgazi me sa autom, čime je prekršio VDM pravilo.

To je to ukratko.

Nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni.

Srdačan pozdrav.

Luna Gray

Player
Player
Kao prvo, došao si u dvorište nepozvan, sa frendom... Kao drugo vrijeđaš jednog od člana familije u čijem dvorištu sjediš, nepozvan i dalje... I šta si onda mislio da će se dogoditi??? Ali i dalje ne nam kako je ovo OOC vrijeđanje, a ovo IC ne bi dobio da nisi zaslužio... U svakom trenutku si se mogao ispričati, a ne ovako kao kukavica namjerno provocirati i bježati s namjerom da okačiš snimak. Toliko od mene...

Obrisani forum acc

Player
Player
dobro nije trebao da uradi car ram trebao da ti pripreci put i da ti izvadi pistolj da te zaustavi 15149 Bice kaznejn za car ram

Coby Redington

Player
Sve se vidi u POV-u. I vrijeđanje, gaženje. Da je u bilo kojem trenutku rekao "izvini ovo nije uredu" - da se izvinio za ono što je uradio, da je pogriješio, ne bi okačio ni jednog ni drugog i oprostio bi im. Pogotovo za VDM, nego ništa, ostavi ga da umre + govore drugima "ne diži ga".

Naređuju drugima da me ne dižu + od izvinjenja za to što rade ni traga, što znači da je namjerno rađeno da bi se dotični iživljavali, još na kraju sjedne na mene dok sam u nesvijesti.

To sve govori o njihovim namjerama, šta je namjerno, a šta nije.

Toliko o tome da se sve slučajno desilo.

Na adminima je da odluče ko je kriv, i za šta, a ko nije.

Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim.

Last edited:

Lepii Goga

Player
Player
Sve se vidi u POV-u. I vrijeđanje, gaženje. Da je u bilo kojem trenutku rekao izvini ovo nije uredu, pogriješio sam, ne bi okačio ni jednog ni drugog. Pogotovo za VDM, nego ništa, ostavi ga da umre + govore drugima "ne diži ga".

Toliko o tome da se sve slučajno desilo.

Na adminima je da odluče ko je kriv, i za šta, a ko nije.

Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim.
Koja si ti sisa mala izbavi klip gde ti mene vredjaš u moje dvorište i pritom ti brojim deset sekundi ti se ne plaši za svoj život plus na sve to probao si da uradiš Cl ali si zaboravio da je ubačeno novo pravilo i da ne možeš da izbegnem rp situaciju kad sam te digo u dvorištu pošto si probao tri puta Cl da uradiš ti si počeo da me vredjaš dodji to uradi u rl da vidiš kako bi prošao ti si lud ako misliš da možeš da dodjes kod nekog kući i da vredjaš tu da izigravaš ludilo a ovo nije boost nego si ti jednostavno glup za igrice idi radi kancelariju za to si jedino dobar

Lepii Goga

Player
Player
Hahahahhahaha kad si reko izvini nigde u pov nema izbaci pov čitave situacije ako smeš

Lepii Goga

Player
Player
Izbaci ceo pov devojčice mala da vide ljudi gde ti vredjaš mene u mojoj kući imam pet svedoka od njih je jedan tvoj drugar devojčice jedna mala oćeš bata kupi lizu da ne plačeš više kme kme kme

Lepii Goga

Player
Player
Iznerviran me još malo da vidiš šta je cheat ba kad ti dodjem u grad tvoj da te polomi ko zvečku da vidim tad dal se nećeš izviniti pošto se u nijedno trenutku ti ne bojiš za svoj život

Coby Redington

Player
Slobodno nastavi da vrijeđaš, to dovoljno govori o tebi. Bez POV-a nemaš ništa rekla-kazala.

Da se tuđe riječi prihvataju kao dokaz, ne bi ni bilo koristi od foruma, tako da ako imaš POV, okači i administratori će sve riješiti.

Nije ti dovoljno ingame vrijeđanje, pa si prešao i na forum.

Više ti neću odgovarati, da ne bi prekršio pravilo spama, na adminima je da odluče šta će i kako će, ko je šta prekršio, a ko nije.

Toliko od mene.

Srdačan pozdrav i svako dobro ti želim.

Lepii Goga

Player
Player
Moraćeš da postaviš ceo pov ovo je isečeno od pola radnje si izbacio klip xd
Slobodno nastavi da vrijeđaš, to dovoljno govori o tebi. Bez POV-a nemaš ništa rekla-kazala.

Da se tuđe riječi prihvataju kao dokaz, ne bi ni bilo koristi od foruma, tako da ako imaš POV, okači i administratori će sve riješiti.

Nije ti dovoljno ingame vrijeđanje, pa si prešao i na forum.

Više ti neću odgovarati, da ne bi prekršio pravilo spama, na adminima je da odluče šta će i kako će, ko je šta prekršio, a ko nije.

Toliko od mene.

Lepii Goga

Player
Player
Sve u POV-u.

ID 288 vrijeđa me OOC, nema šta mi ne govori - G.P 3.1.

Ako možemo ovo tretirati kao IC vrijeđanje, možemo svi koristiti riječi ovog tipa u svojim IC pričama, i ponižavati druge.

---

Pokušava da me ubije na ulici, nit je izdao zahtjeve, nit odbrojao pet sekundi.

Na kraju dođe i udara me dok sam u nesvijesti, legne na mene, iživljava se i sl:

---

Pored toga radi PG, MG, i možda Cheat/BA.

Kako cheat/BA? Na videu se vidi njegovo nenormalno ubrzanje, trčanje.

Možda je cheat, možda BA, ne znam, na vama je da to procijenite. Nenormalan boost brzine + stane u mjestu, i u istom trenutku me stigne.

---

ID 15149 na kraju dođe i zgazi me sa autom, čime je prekršio VDM pravilo.

To je to ukratko.

Nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni.

Srdačan pozdrav.
Izbaci pov i toga molim te hahahahaha izbaci pov i kako si napravio Cl tri puta te je meni bilo žao zato što ne znaš i gde sam te digo medkitom na to umesto da se ne sećaš ničega pošto jel te bio si u nesvesti ne znam kako si se sećao ičeg kad sam te ja podigao još ne znaš da zahvališ što sam te podigao nego me vredjaš i molim te još jednom postavi pov gde ti ja sedim na glavi i ne znam ti ja šta si već napisao hoću pov da vidim

Coby Redington

Player
Izbaci pov i toga molim te hahahahaha izbaci pov i kako si napravio Cl tri puta te je meni bilo žao zato što ne znaš i gde sam te digo medkitom na to umesto da se ne sećaš ničega pošto jel te bio si u nesvesti ne znam kako si se sećao ičeg kad sam te ja podigao još ne znaš da zahvališ što sam te podigao nego me vredjaš i molim te još jednom postavi pov gde ti ja sedim na glavi i ne znam ti ja šta si već napisao hoću pov da vidim
I šta je bilo kad si se probudio?

Došao superman i odveo te u svoje gnijezdo.

Ako imaš POV kao dokaz za te tvrdnje, slobodno ga okači.

Na mom POV-u se vidi šta sve tačno radiš, i na administraciji je da odluči šta će i kako će, a ne da im ti pišeš bajke.

Nastavi slobodno da spamaš, pored toga što vrijeđaš.

Vjerujem da će svako ko pogleda POV prepoznati tvoje kršenje pravila na max, od psovanja, vrijeđanja, MG, PG, nenormalnog ubrzanja karaktera (trčanja), i tako dalje.

Krivo ti je što si snimljen da radiš sve to, pa sad izmišljaš bajke.

Čekam odluku administratora, a tebi više neću odgovarati na spam.

Lepii Goga

Player
Player
I šta je bilo kad si se probudio?

Došao superman i odveo te u svoje gnijezdo.

Ako imaš POV kao dokaz za te tvrdnje, slobodno ga okači.

Na mom POV-u se vidi šta sve tačno radiš, i na administraciji je da odluči šta će i kako će, a ne da im ti pišeš bajke.

Nastavi slobodno da spamaš, pored toga što vrijeđaš.

Vjerujem da će svako ko pogleda POV prepoznati tvoje kršenje pravila na max, od psovanja, vrijeđanja, MG, PG, nenormalnog ubrzanja karaktera (trčanja), i tako dalje.

Krivo ti je što si snimljen da radiš sve to, pa sad izmišljaš bajke.

Čekam odluku administratora, a tebi više neću odgovarati na spam.

Ma druže ti ne znaš šta radiš ja čekam odluku admina pa posle znam ja šta ću i kako ću lepi moj

Lepii Goga

Player
Player
Ma druže ti ne znaš šta radiš ja čekam odluku admina pa posle znam ja šta ću i kako ću lepi moj
I za ovo što si reko da lažem videćemo dal ćeš isto to da kažeš kad vidiš samog sebe šta si radio 😄

Status
Not open for further replies.
Top Bottom