Sve u POV-u.
ID 288 vrijeđa me OOC, nema šta mi ne govori - G.P 3.1.
Ako možemo ovo tretirati kao IC vrijeđanje, možemo svi koristiti riječi ovog tipa u svojim IC pričama, i ponižavati druge.
---
Pokušava da me ubije na ulici, nit je izdao zahtjeve, nit odbrojao pet sekundi.
Na kraju dođe i udara me dok sam u nesvijesti, legne na mene, iživljava se i sl:
---
Pored toga radi PG, MG, i možda Cheat/BA.
Kako cheat/BA? Na videu se vidi njegovo nenormalno ubrzanje, trčanje.
Možda je cheat, možda BA, ne znam, na vama je da to procijenite. Nenormalan boost brzine + stane u mjestu, i u istom trenutku me stigne.
---
ID 15149 na kraju dođe i zgazi me sa autom, čime je prekršio VDM pravilo.
To je to ukratko.
Nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni.
Srdačan pozdrav.
ID 288 vrijeđa me OOC, nema šta mi ne govori - G.P 3.1.
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.
Ako možemo ovo tretirati kao IC vrijeđanje, možemo svi koristiti riječi ovog tipa u svojim IC pričama, i ponižavati druge.
---
Pokušava da me ubije na ulici, nit je izdao zahtjeve, nit odbrojao pet sekundi.
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Na kraju dođe i udara me dok sam u nesvijesti, legne na mene, iživljava se i sl:
6.13 Ograničeno je ubijanje osobe u nesvijesti kako bi se izbjeglo stanje RP (ubojstvo iz milosrđa). | Demorgan 120 min ili UPOZORENJE
6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana
---
Pored toga radi PG, MG, i možda Cheat/BA.
Kako cheat/BA? Na videu se vidi njegovo nenormalno ubrzanje, trčanje.
Možda je cheat, možda BA, ne znam, na vama je da to procijenite. Nenormalan boost brzine + stane u mjestu, i u istom trenutku me stigne.
---
ID 15149 na kraju dođe i zgazi me sa autom, čime je prekršio VDM pravilo.
To je to ukratko.
Nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni.
Srdačan pozdrav.