Kao što se se vidi na POV tokom pljačke prodavnice taoci samo od jednom počinju bježat iako imaju puške na glavama
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!al msm da je to zato kaj sam ja vjestacDečko ti kontas da vas je bilo 5 na pljački,2 puške su bile na glavi na nama,jer vam je treći lik otišao negdje iza,što znači da sam imali po jednu pušku na osobi.Prvo startujete pljačku sa 5 ljudi i 2 taoca,a onda ne znate ni rasporediti ljude
ako imaš dokaz postavi ako nemaš onda ništaDečko ti kontas da vas je bilo 5 na pljački,2 puške su bile na glavi na nama,jer vam je treći lik otišao negdje iza,što znači da sam imali po jednu pušku na osobi.Prvo startujete pljačku sa 5 ljudi i 2 taoca,a onda ne znate ni rasporediti ljude
suprotno, na tvojem povu se ne vidi stanje u trgovini tako da admin ne zna jesu li oni skinuli puske nama s glave ili su ih drzali tako da ti moras postavit bolji povako imaš dokaz postavi ako nemaš onda ništa
ako pita admin za bolji pov naci cu ako imasuprotno, na tvojem povu se ne vidi stanje u trgovini tako da admin ne zna jesu li oni skinuli puske nama s glave ili su ih drzali tako da ti moras postavit bolji pov
Vjerovatnoal msm da je to zato kaj sam ja vjestac