Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Ban za 3 warn, target spec / korumpiranost. | Patrik Melone

Status
Not open for further replies.
Your ID
15152
Players nickname
meris Miller
Administrators nickname
Patrik Melone
Date
Nov 7, 2022
Time
18:18
Proofs
Verovatno se vidi na njegov pov.

Meris

Player
Player
Administrator Patrik Malone me je poslao u demorgan dok sam bio pred vojnom baznom i SAMO uperio lika u vojnika. Nisam ni metak opalio, za korumpiranost vam govorim jer Administrator Patrik Melone non-stop speca mene i moju porodicu. Nije prvi put da se desava ovaj problem sa njim...

Nikola Hikaru

Peace
Player
kako ti znas da te speca non stop mozda se desilo da je on tu ne mozes nekoga da optuzis da je korumpiran kad ne znas brate sta radi!

Nikola Hikaru

Peace
Player
ti ako neces da te demorganuje ili da te ne warnuje nemoj gluposti da pravis to sto radis vojniku je cb uperio si pusku u njega kako bi ga izazvao.Razmisli 3 puta!

Meris

Player
Player
kako ti znas da te speca non stop mozda se desilo da je on tu ne mozes nekoga da optuzis da je korumpiran kad ne znas brate sta radi!
Nije prvi put da se to desava, svaki dan i noc on nas speca. U sred nicega nas posalje u demorgan.

Meris

Player
Player
ti ako neces da te demorganuje ili da te ne warnuje nemoj gluposti da pravis to sto radis vojniku je cb uperio si pusku u njega kako bi ga izazvao.Razmisli 3 puta!
Nemoj ti puno da pametujes, mora da mi broji 5 sekundi. Razmisli ti 3 puta, bolje receno.

Meris

Player
Player
I pusku sam uperio da pusti lika sa lisicama, ako ne znas situaciju ne mesaj se :)
Bolje receno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom