Poštovanje već drugi put pišem zalbu u nadi da će pravda izaći na vidjelo. Administrator Patrik Melone mene lično kao osobu negotivi i samim tim iskorištava svoju poziciju admina da bi mi se na neki način osvetio. Dajem primjer prije 2 dana nas je isti ovaj admin zatvorio za gp 6.15 i kad je skontao da je pogriješio skine nam warn i jail, i sve je to ok svako griješi, pa se onda opet nakon 2 dana predomisli i stavi nas u demorgan( TO MOŽETE PROVJERITI U LOGOVIMA ), i samim tim što me zatvori nakon 48 sati ja izgubim 2 dana ili ti 48 sati trebam čekati duže kaznu nego što trebam. Ako već pričamo o poziciji admina to treba biti osoba koja je obostrana i objektivna, kako admin može stavljati reakcije ( DISLIKE) i govoriti ja znam za sebe da sam upravu? i da sam se ja na nekin način izvukao, o čemu je tu riječ ako mi neko može objasniti. Možete pogledati sve moje kazne tamo u admin logovima i vidjeti koji me je admin najviše puta zatvarao i na koji način. Jednostavno donosi neke svoje nelogčine zaključke i tvrdi da je on uvjek UPRAVU ( MOZETE VIDJETI DOLE U POVU ). Također ako možete pogledati njegov zadnji pov o meni što me je warnovao za neku tamo glupost što nisam ni uradio. I žašto me svaki put zatvara za neko pravilo koje možda sam nesvjesno prekršio da li ga je neko zvao da li sam ja nekom ugrozio roleplay? ako jesam nek taj isti igrač što sam mu ugrozio roleplay nek me on kači na forum ako mu je ta stvar zasmetala a ne da mi taj admin konstatno visi nad glavom i čeka da me zatvori lp. Nadam se da će ova moja žalba imati ikakvog smisla i da se nisam džabe potrudio da napišem sav ovaj tekst. Molio bih vas da pogledate njegove logove i greške koje je prvenstveno radio nadamnom pa poslje nad mojom familijom. Ljep pozdrav