Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10538
Players nickname
Zoran_Rajzer
Suspect ID
5719
Date of violation
Nov 7, 2022
Time of violation
22:40
Proofs
https://youtu.be/eYrvHFwIczs

stipe_muhadin

discord: dodoo#4613
Player
Pozdrav, žalim se na igrača navedenih identifikacijskih oznaka zbog spominjanja tetke što se čuje u priloženom POV-u (rekao je: "jebao sam ti tetku").
Molim da se ovo riješi što prije s time da su me vrijeđali i prije te su mi govorili kako sam cigan, smijali mi se što sam Hrvat i mojem naglasku.

adrian422

EBK
Player
Pozdrav, žalim se na igrača navedenih identifikacijskih oznaka zbog spominjanja tetke što se čuje u priloženom POV-u (rekao je: "jebao sam ti tetku").
Molim da se ovo riješi što prije s time da su me vrijeđali i prije te su mi govorili kako sam cigan, smijali mi se što sam Hrvat i mojem naglasku.
daj mali ne gubi se idi jest cokolino i na spavanje

stipe_muhadin

Player
a nee ja sam tu bio vi ste dosli i pitali koji kurac zelimo ja nez kaj da ja vama velim

stipe_muhadin

Player
poslije sam obet doso cekao frenda i vi opet dosli i poceli psovat tako da molim lojepo shvatite sudbinu

Carlo LostHer

Purger Kuiz
Player
HAHAH tek sada vidim pa ja sam purger ke bi se ja smijao da si Hrvat tf

Status
Not open for further replies.
Top Bottom