By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!spomenuo si porodicu. to je bio ooc razgovor zato sto smo bili na informal i umrli smo tako da ne lupaj. a i da si mislio na auditore fam to bi rekao a ne porodicuIC razgovor. Mogu da kupim celu tvoju porodicu Auditore se svim vasim clanovima, gde sam ja tu igde spominjao roditelje????
Ja sam bio ispred bolnice a ne na informalu kad smo pricali. A to sto ti zamisljas nesto to je tvoj problem, u celom klipu se vidi kako baitas i ocekujes neku psovku od mene sto nisi dobio i jos si kratio klip.spomenuo si porodicu. to je bio ooc razgovor zato sto smo bili na informal i umrli smo tako da ne lupaj. a i da si mislio na auditore fam to bi rekao a ne porodicu
sam si rekao da sam ubio tvoju dvojicu aj vicemoJa sam bio ispred bolnice a ne na informalu kad smo pricali. A to sto ti zamisljas nesto to je tvoj problem, u celom klipu se vidi kako baitas i ocekujes neku psovku od mene sto nisi dobio i jos si kratio klip.